Public Space
8 4
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Amsterdam

Public Space

Google Maps
Bezocht op
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Public Space is de beste koffiebar in Amsterdam Noord. Je kunt hier iedere ochtend vanaf 08:00 terecht voor een kopje koffie van Friedhats Coffee of een internationale koffiebrander.

Public Space in Amsterdam
Public Space in Amsterdam

‘Free space’

Public Space wilt geen standaard koffiebar zijn die alleen maar goede koffie en lekker eten serveert aan zijn klanten. Het is zoveel meer dan dat. Het is een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn en waar het draait om hun creativiteit. Public Space is een betonlookfilter op Instagram en een hotspot voor influencers. En terecht, want deze zaak leeft al een aantal jaren vooruit op de wereld. Het voelt bijna on-Nederlands aan.

Public Space in Amsterdam
Public Space in Amsterdam

Guest Roaster of the month.

Deze koffiebar werkt uitsluitend met Friedhats Coffee Roasters, daarnaast verkopen ze elke maand een andere guest roaster uit het buitenland. In Juli 2020 was de ‘special van de maand’ eentje uit Canada, namelijk Lüna. Ik kies eigenlijk altijd voor de guest roaster, omdat je Friedhats in veel andere koffiebars ook kunt drinken.

Vrij prijzig bezoekje

Er zijn weinig koffiebars in Amsterdam die zo strak een concept neer kunnen zetten als Public Space. Er staan mooie koffies op de kaart, de vibe is relaxed en aparte lunchgerechten staan op de kaart. Als je hier iets besteld, verwacht je het beste van het beste… en dat heeft nu eenmaal een prijskaartje.

Public Space
Public Space in Amsterdam

Amsterdam

Public Space

Vlak achter de A’DAM Toren in Noord schuilt koffiebar Public Space. Ten eerste is het er groot en prachtig: veel grijze tinten, grote planten en vintage meubels en er groeit zelf een boom uit een van de tafels. Ten tweede is de koffie écht goed! Ten derde bezoek deze plek voordat iedereen het heeft ontdekt. Just kiddin’, No seriously.

Koffiebonen
Koffiebonen

Friedhats & verschillende branders

Melk
Melk

Volle melk

Koffiemachine
Koffiemachine

Victoria Arduino Black Eagle

Zetmethodes
Zetmethode(s)

-

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Public Space. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Amsterdam.

Koffie
€1,50
€3,10
€6,00
Espresso
€1,50
€2,60
€6,00
Cappuccino
€2,00
€3,00
€6,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Public Space in Amsterdam.

Melk
Eten

Je kunt hier lunchen met verrassende gerechten. Het is geen standaard lunch...

Melk
Laptopbeleid

Dit is dé plek om heel de dag te werken.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Public Space
Bercylaan 301
1031 KP Amsterdam
Nederland
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:30 - 18:00
Dinsdag08:30 - 18:00
Woensdag08:30 - 18:00
Donderdag08:30 - 18:00
Vrijdag08:30 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag09:00 - 18:00

Andere koffiebars in Amsterdam

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.