8 6
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Arnhem

Posse Espressobar

Google Maps

Posse Espressobar heeft niet veel nodig: koffie uit Italië en een goede barista. Bijna iedere ochtend om 07:00 uur, staat hier de enige echte Pedro Dentinho (ook bekend als Arnhem Art). Hij is de bedrijfsleider en zorgt voor de dagelijkse dingetjes. Posse Espressobar richt zich in de eerste plaats op de mensen die vanaf het station langs lopen. Je kunt hier terecht voor een Italiaanse bakkie Buscaglione. Én voor de originele Posse koeken!

Posse Espressobar in Arnhem
Posse Espressobar in Arnhem

Wat een vrolijke tent!

Of je nu een koffie to go besteld, een vergadering houdt aan de leestafel of rustig voorin de krant leest: je ontkomt niet aan de vrolijke kleuren. De groene en roze tegeltjes aan de muur, de gele stoelen, grove muur en de knalroze to go bekertjes brengen een glimlach op je gezicht. En dan heb je nog niet eens je koffie. Deze koffiebar heeft humor en is niet bang om dit te delen met de rest. Neem bijvoorbeeld eens een bezoekje aan het toilet en probeer niet te lachen.

Posse Espressobar in Arnhem

Posse koeken
Wil je zeker weten dat je iets lekkers bij je koffie kunt bestellen, dan is Posse Espressobar het aangewezen adres. Hier maken ze heerlijke Posse koeken, hebben ze lekkere bonbons en verkopen ze nog meer lekkers uit Italië. Voor de vaste klanten is er een stempelkaart waarmee ze voordeliger een koffietje kunnen drinken.

Posse Espressobar in Arnhem
Posse Espressobar in Arnhem

Posse Espressobar

Oude Stationsstraat 4
6811 KE Arnhem
Nederland
06 29276393

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag07:00 - 16:00
Dinsdag07:00 - 16:00
Woensdag07:00 - 16:00
Donderdag07:00 - 16:00
Vrijdag07:00 - 16:00
Zaterdag08:00 - 16:00
ZondagClosed

Andere koffiebars in Arnhem