Ohøj Coffee Roasting
8 6
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Utrecht

Ohøj Coffee Roasting

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Ohøj Coffee Roasting is te vinden in de Rivierenbuurt tussen de kebabzaken. Het is een wijk buiten het centrum met veel verschillende culturen. Een goede koffiebar hoort daar zeker bij.

Ohøj Coffee Roasting in Utrecht

Goede koffie

Bij Ohøj draait het allemaal om goede koffie. De koffiekaart is beperkt maar de cappuccino’s en espresso’s worden zorgvuldig bereid. Daarnaast kun je hier ook filterkoffie bestellen waarbij gekozen kan worden tussen koffiebonen uit Nicaragua of Brazil. Een lekkere koekje of cake bij de koffie is hier te bestellen, geen lunch.

Ohøj Coffee Roasting in Utrecht
Ohøj Coffee Roasting in Utrecht

Open keuken

Net zoals de beperkte koffiekaart is ook het interieur minimalistisch. Het is clean en met mooie materialen ingericht. Het is een open koffiebar met een toonbank in het midden van de zaak. Hierdoor wordt nogmaals benadrukt dat het echt gaat om koffie. Je neemt plaats aan de bar en laat je adviseren over de koffies. Ook ontdek je snel dat het zetten van een kop koffie niet zomaar even iets is. Vakmanschap en passie is the key to succes.

Ohøj Coffee Roasting in Utrecht

Safari Coffee Trip

Ohøj Coffee Roasting is onderdeel van de Utrecht Coffee Safari. Het is een leuk initiatief van koffieliefhebbers om de beste koffiebars van Utrecht te ontdekken. Je wijkt af van je standaard route en komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen. In totaal zijn er 10 verschillende koffiebars die hieraan meedoen. Ben jij benieuwd wat Coffee Safari inhoudt en welke koffiebars echt goede koffie schenken? Klik dan hier!

Utrecht

Ohøj Coffee Roasting

Hier draait écht alles om koffie, dat is meteen duidelijk! Je kunt hier plaatsnemen aan de open bar om samen met de barista te praten over koffie. Je kunt hier alleen klein gebakje krijgen, maar geen lunch. Ook is het vrij minimalistisch ingericht en er hangt geen knusse sfeer. Toch zeker wel de moeite waard, want de cappuccino en espresso waren echt perfect! Er staat een ervaren barista achter de bar die graag adviezen geeft over verschillende koffies. Het ligt in een opkomende wijk buiten het centrum en tevens onderdeel van Coffee Safari.

Koffiebonen
Koffiebonen

Ohøj Coffee

Melk
Melk

Volle melk & Havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

Kees van der Westen mirage idrocompresso

Zetmethodes
Zetmethode(s)

Aeropress, Slow drip

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Ohøj Coffee Roasting. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Utrecht.

Koffie
€2,00
€2,00
€3,50
Espresso
€1,80
€1,80
€3,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€3,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Ohøj Coffee Roasting in Utrecht.

Melk
Eten

Je kunt hier niet ontbijten of lunchen. Misschien een klein gebakje.

Melk
Laptopbeleid

Je komt hier niet om te werken maar om te genieten van de koffie!

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Ohøj Coffee Roasting
Rijnlaan 27
3522 BB Utrecht
Nederland
06 57821403
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

MaandagClosed
Dinsdag08:00 - 12:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag10:00 - 17:00

Andere koffiebars in Utrecht

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.