8 7
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Utrecht

Ohøj Coffee Roasting

Google Maps

Ohøj Coffee Roasting is te vinden in de Rivierenbuurt tussen de kebabzaken. Het is een wijk buiten het centrum met veel verschillende culturen. Een goede koffiebar hoort daar zeker bij.

Ohøj Coffee Roasting in Utrecht

Goede koffie

Bij Ohøj draait het allemaal om goede koffie. De koffiekaart is beperkt maar de cappuccino’s en espresso’s worden zorgvuldig bereid. Daarnaast kun je hier ook filterkoffie bestellen waarbij gekozen kan worden tussen koffiebonen uit Nicaragua of Brazil. Een lekkere koekje of cake bij de koffie is hier te bestellen, geen lunch.

Ohøj Coffee Roasting in Utrecht
Ohøj Coffee Roasting in Utrecht

Open keuken

Net zoals de beperkte koffiekaart is ook het interieur minimalistisch. Het is clean en met mooie materialen ingericht. Het is een open koffiebar met een toonbank in het midden van de zaak. Hierdoor wordt nogmaals benadrukt dat het echt gaat om koffie. Je neemt plaats aan de bar en laat je adviseren over de koffies. Ook ontdek je snel dat het zetten van een kop koffie niet zomaar even iets is. Vakmanschap en passie is the key to succes.

Ohøj Coffee Roasting in Utrecht

Safari Coffee Trip

Ohøj Coffee Roasting is onderdeel van de Utrecht Coffee Safari. Het is een leuk initiatief van koffieliefhebbers om de beste koffiebars van Utrecht te ontdekken. Je wijkt af van je standaard route en komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen. In totaal zijn er 10 verschillende koffiebars die hieraan meedoen. Ben jij benieuwd wat Coffee Safari inhoudt en welke koffiebars echt goede koffie schenken? Klik dan hier!

Ohøj Coffee Roasting

Rijnlaan 27
3522 BB Utrecht
Nederland
06 57821403

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

MaandagClosed
Dinsdag08:00 - 12:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag10:00 - 17:00

Andere koffiebars in Utrecht