7 8
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Utrecht

Nordkapp Coffee

Google Maps

Nordkapp Coffee is een kleinschalige branderij met aandacht voor zijn omgeving. De eigenaren, Jasper en Rachelle, zijn ervan overtuigd dat koffie moet passen bij je zaak en bij je gasten. Ze branden bekende huisblends tot freaky specialty coffees.  De koffie heeft een heerlijke zoete smaak en wordt gezet met een Kees van der Westen apparaat.

Nordkapp Coffee in Utrecht
Nordkapp Coffee in Utrecht
Nordkapp Coffee in Utrecht

If the coffee service is over, the tap is open

Deze koffiebar is een echte hidden gem hotspot van Utrecht. Verstopt op een bedrijventerrein in een buitenwijk is er een kleine zolder waar Nordkapp coffee gemaakt wordt. Sindskort is deze koffiebranderij ook te bezoeken als koffiebar. De ingang is via de bierbrouwerij ‘De kromme haring’. In de ochtend kun je hier heerlijk genieten van koffie, maar in de avond staan er special biertjes op het menu. Wat een heerlijke combi!

Nordkapp Coffee in Utrecht
Nordkapp Coffee in Utrecht

Safari Coffee Trip

Nordkapp Coffee is onderdeel van de Utrecht Coffee Safari. Het is een leuk initiatief van koffieliefhebbers om de beste koffiebars van Utrecht te ontdekken. Je wijkt af van je standaard route en komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen. In totaal zijn er 10 verschillende koffiebars die hieraan meedoen. Ben jij benieuwd wat Coffee Safari inhoudt en welke koffiebars echt goede koffie schenken? Klik dan hier!

Nordkapp Coffee

Europalaan 2B
3526 KN Utrecht
Nederland
06 13709857

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag09:00 - 14:00
Dinsdag09:00 - 14:00
Woensdag09:00 - 16:00
Donderdag09:00 - 16:00
Vrijdag09:00 - 16:00
ZaterdagClosed
ZondagClosed

Andere koffiebars in Utrecht