Nømad Coffee Lab & Shop
10
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Barcelona

Nømad Coffee Lab & Shop

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Dé beste koffiebar van Barcelona is echt NOMAD! Het is een klein koffiebar, met een grote bar in het midden. Je kunt aan de bar zitten en het personeel staat tegenover je. Er is een ingebouwde koffieautomaat, die er super vet uitziet! Doordat je aan de bar zit, praat je snel met het personeel. Zij maken ook een praatje met je over de koffie en adviseren je over de koffiebonen. Ze hebben hier namelijk veel verschillende single origins voor je.

Koffie prijzen

De lekkerste en de duurste was 5 euro voor een espresso. Je kunt hier verder geen lunch of iets van eten krijgen, het draait hier puur om de koffie. Het personeel is erg gepassioneerd over koffie en getalenteerd in verschillende zetmethodes. Het ligt in een steegje, dus je moet ook echt eventjes zoeken naar de koffiebar.

Nømad Coffee Lab & Shop in Barcelona
Nømad Coffee Lab & Shop in Barcelona

Nomad

Bij Nomad staat de koffie centraal, en dat zie je terug in elke vestiging. Eens per week komen werknemers naar het Roaster’s Home om kennis en ervaring over het proces van de koffiebonen op te doen. Dit is verplicht vertelde ze ons. Daarnaast worden Nomad’s koffiebonen ook verkocht in andere horecazaken. Deze cafés, bijvoorbeeld Dalston, moeten hiervoor minimaal tweedaagse training hebben gevolgd. Hierdoor blijft de kwaliteit en kennis gewaarborgd.

Nømad Coffee Lab & Shop

Passatge Sert, 12, 08003 Barcelona, Spanje 12
08003 Barcelona
Spanje
+34 628 56 62 35

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:30
ZaterdagClosed
Zondag Closed

Andere koffiebars in Barcelona

Barcelona

Morrow

Barcelona

Bermont Coffee

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.