My Little Cup
7 6
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Brussel

My Little Cup

Google Maps
Bezocht op
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

My Little Cup is een hippe, kleine en minimalistische koffiebar, die koffie serveert van wisselende koffiebranders. Je vindt My Little Cup ten Noord-Oosten van het centrum van Brussel.

My Little Cup

Na een lange wandeling via Parc Royal komen veel bezoekers hierheen voor een kopje koffie. My Little Cup is namelijk gehuisvest in een kleine maar zeer lichte winkel op de hoek met een prachtige donkere gevel. Alle dagen van de week zijn ze geopend rond 08:00 uur ‘sochtends.

Sfeervol

Het is een kleine koffiebar met weinig zitplaatsen, maar toch vind ik het hier gezellig. Achter de toonbank vind je een van de barista’s die met een glimlach je bestelling opnemen en je direct thuis laat voelen. Ook al is er weinig zitruimte, toch hangt er een ontspannen sfeertje.

My Little Cup is opgegaan in de buurt, want iedere minuut komt er wel een iemand om eventjes hoi te zeggen of een koffietje te bestellen. Het zijn allemaal vaste klanten, die elkaar ook nog eens kennen, in de koffiebar. Wat een gezelligheid! 👫

My Little Cup in Brussel
My Little Cup in Brussel
My Little Cup in Brussel

Koffie van Wide Awake Coffee

My Little Cup bestaat al meer dan 10 jaar in Brussel en heeft de nodige koffiebranders voorbij zien komen en gaan. Momenteel werken ze samen met Wide Awake Coffee uit Brussel. Dit is een nieuwe ‘ster’ speler op het gebied van Specialty koffie in Brussel. Wist je dat de eigenaar van My Little Cup een tweede (betere) koffiebar heeft geopend: Bouche Coffee  ?

Brussel

My Little Cup

My Little Cup is een hippe, kleine en populaire koffiebar, die koffie serveert van wisselende koffiebranders. Je vindt My Little Cup ten Noord-Oosten van het centrum van Brussel.

Koffiebonen
Koffiebonen

Wisselende roasters

Melk
Melk

Volle melk

Koffiemachine
Koffiemachine

Victoria Arduino

Zetmethodes
Zetmethode(s)

Chemex

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van My Little Cup in Brussel.

Melk
Eten

Naast koffie kun je hier ook terecht voor gebak en ontbijt.

Melk
Laptopbeleid

Er is plek om er eventueel te werken.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

My Little Cup
Rue de la Croix de Fer 53
1000 Brussel
België
+3222517603
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag07:30 - 17:00
Dinsdag07:30 - 17:00
Woensdag07:30 - 17:00
Donderdag07:30 - 17:00
Vrijdag07:30 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag09:00 - 17:00

Andere koffiebars in Brussel

Brussel

Hinterland

Brussel

TUCK.SHOP

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.