Mr. Morris
8 9
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Tilburg

Mr. Morris

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Drie jaar geleden heeft Steef Veldhoen (de eigenaar) het roer omgegooid en is vol gegaan voor zijn passie! Met een unieke startup locatie bij het station in Eindhoven opende hij een fast casual ontbijttentje, genaamd Mr. Morris. Helaas werd de locatie als horecagelegenheid opgeheven, vanwege verbouwing aan het station, en heeft zijn paleisje naar Tilburg verplaatst.

Mr. Morris in Tilburg
Mr. Morris in Tilburg
Mr. Morris in Tilburg

Mr. Morris

De koffiebonen komen van Lucifer Coffee Roasters uit Eindhoven, daarnaast staan er zo’n 20 verschillende verse juices op het menu. Door de unieke namen zoals ‘Dr. Green’, ‘Flower Power’ of ‘Girls love’ trekt dat snel de aandacht. Of trekt toch iets anders de aandacht?

Het draait namelijk niet alleen om de koffie, de juices en het eten. Mr. Morris biedt je een complete millennials beleving. Een moment van ontspanning, fun en een plek om te socializen. Je ziet overal plantjes, knusse hoekjes en ‘Instagramwaardig’ zitjes. #mrmorris

Mr. Morris in Tilburg
Mr. Morris in Tilburg

Can you find your pic?

Post je een foto van Mr. Morris op Instagram, gebruik dan de #mrmorris en wie weet wordt jouw foto opgehangen in de koffiezaak. Op deze manier ben je niet alleen online zichtbaar maar kun je ook veel mensen offline (bij Mr.Morris) laten inspireren. Het is een geweldige grote muur waar juist de mensen centraal staan in plaats van Mr. himself. Steef vindt namelijk contact met mensen ontzettend belangrijk. Zijn dag is compleet als hij na afloopt 100% zeker weet dat de mensen, die zojuist de deur uitlopen, ooit een keertje terugkomen.

‘De laptoppers’

De inrichting heeft een warme uitstraling met veel groen en sublieme verlichting. Er zijn knusse privé plekjes om te zitten, maar je kunt ook aan de grote gemeenschappelijke tafel gaan zitten. Er is goede WiFi en bij elke tafel een USB-lader, zodat jij nooit zonder batterij komt te zitten. Het is voor mij de perfecte plek om rustig te werken in Tilburg.

 

Mr. Morris in Tilburg
Mr. Morris in Tilburg
Mr. Morris in Tilburg

Tilburg

Mr. Morris

Buiten een juice bar is Mr. Morris ook een hele fijne plek om een koffietje te gaan drinken. In één van de leukste straatjes van Tilburg, de Nieuwlandstraat, vind je deze bar. De vers gebrande specialty koffiebonen komen van Lucifer Coffee Roasters.

Koffiebonen
Koffiebonen

Lucifer Coffee Roasters

Melk
Melk

Volle melk, Havermelk, Sojamelk, Kokosmelk

Koffiemachine
Koffiemachine

Sanremo

Zetmethodes
Zetmethode(s)

-

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Mr. Morris. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Tilburg.

Koffie
€2,00
€2,50
€3,00
Espresso
€2,00
€2,40
€3,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€4,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Mr. Morris in Tilburg.

Melk
Eten

Je kunt hier echt heerlijk eten!

Melk
Laptopbeleid

Je perfect om boven te werken aan de lange tafel.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Mr. Morris
Nieuwlandstraat 58A
5038 SP Tilburg
Nederland
013 203 4353
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag10:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag10:00 - 17:00

Andere koffiebars in Tilburg

Tilburg

Stoom013

Tilburg

Locals

Tilburg

Buutvrij

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.