9 5
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Haarlem

Mica Coffee Bar

Google Maps

Mica Coffeebar is gevestigd in de Kleine Houtstraat, de leukste koffiebar van Haarlem als je het mij vraagt. Waarom? Lees het hieronder!

Mica Coffee Bar in Haarlem

Blommers Coffee

De koffiebonen bij Mica komen van Blommers. Een bekende micro branderij in Nederland en gevestigd in Nijmegen. Waar de meeste koffiebars in Haarlem kiezen voor een branderij uit Amsterdam, haalt Mica haar koffie uit het oosten van het land.

Sister love

Mica wordt gerund door twee zussen die iedere dag met passie voor koffie én vers eten werken in de koffiebar. Na jaren twijfelen, dromen en brainstormen, openden Annemarie en Sophie eind 2015 eindelijk MICA.

Mica Coffee Bar in Haarlem
Mica Coffee Bar in Haarlem

Scandinavisch interieur

Wat deze ruimte Scandinavisch maakt, zijn misschien wel de kleuren en materialen: licht grijze muren en een houten toonbank. Verder vind je er een grote groene plant (eye catcher), schattige hangende takjes en mooie marmer tafels binnen. Het geheel straalt rust uit, waardoor je echt eventjes lekker ontspannen kunt zitten. Ook zijn de kopjes waar de koffie in wordt geschonken zo leuk! 🤗

Homemade food!

Bij een kopje koffie hoort vaak iets lekkers, zoals een ontbijtje of een taartje. Daar weten ze hier wel raad mee! De meest verkochte zoetigheid is het bananenbrood. Deze is zo populair bij MICA dat je op de website kunt teruglezen welke ingrediënten je nodig hebt om het thuis zelf te maken. Persoonlijk vind ik de verschillende havermout ontbijtjes onweerstaanbaar (én 100x beter dan de variant die Roald iedere dag maakt)!

Mica Coffee Bar in Haarlem
Mica Coffee Bar in Haarlem

Mica Coffee Bar

Kleine Houtstraat 103
2011 DK Haarlem
Nederland

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:30
Zaterdag08:30 - 17:30
Zondag10:00 - 17:00

Andere koffiebars in Haarlem

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.