Mica Coffee Bar
9 5
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Haarlem

Mica Coffee Bar

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Mica Coffeebar is gevestigd in de Kleine Houtstraat, de leukste koffiebar van Haarlem als je het mij vraagt. Waarom? Lees het hieronder!

Mica Coffee Bar in Haarlem

Blommers Coffee

De koffiebonen bij Mica komen van Blommers. Een bekende micro branderij in Nederland en gevestigd in Nijmegen. Waar de meeste koffiebars in Haarlem kiezen voor een branderij uit Amsterdam, haalt Mica haar koffie uit het oosten van het land.

Sister love

Mica wordt gerund door twee zussen die iedere dag met passie voor koffie én vers eten werken in de koffiebar. Na jaren twijfelen, dromen en brainstormen, openden Annemarie en Sophie eind 2015 eindelijk MICA.

Mica Coffee Bar in Haarlem
Mica Coffee Bar in Haarlem

Scandinavisch interieur

Wat deze ruimte Scandinavisch maakt, zijn misschien wel de kleuren en materialen: licht grijze muren en een houten toonbank. Verder vind je er een grote groene plant (eye catcher), schattige hangende takjes en mooie marmer tafels binnen. Het geheel straalt rust uit, waardoor je echt eventjes lekker ontspannen kunt zitten. Ook zijn de kopjes waar de koffie in wordt geschonken zo leuk! 🤗

Homemade food!

Bij een kopje koffie hoort vaak iets lekkers, zoals een ontbijtje of een taartje. Daar weten ze hier wel raad mee! De meest verkochte zoetigheid is het bananenbrood. Deze is zo populair bij MICA dat je op de website kunt teruglezen welke ingrediënten je nodig hebt om het thuis zelf te maken. Persoonlijk vind ik de verschillende havermout ontbijtjes onweerstaanbaar (én 100x beter dan de variant die Roald iedere dag maakt)!

Mica Coffee Bar in Haarlem
Mica Coffee Bar in Haarlem

Haarlem

Mica Coffee Bar

Sinds 2015 is deze koffiebar niet meer weg te denken uit Haarlem. Mica Coffeebar is gevestigd in de Kleine Houtstraat, en wordt gerund door twee lieve zussen Annemarie en Sophie. De koffiebonen zijn van Blommers uit Nijmegen. Je kunt hier 7 dagen per week terecht voor heerlijke koffie. Ook kun je hier het beste bananenbrood van Haarlem proberen. Het interieur is minimalistisch ingericht en straalt rust uit.

Koffiebonen
Koffiebonen

Blommers

Melk
Melk

Koemelk, havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

La Marzocco

Zetmethodes
Zetmethode(s)

V60

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Mica Coffee Bar. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Haarlem.

Koffie
€2,00
€3,20
€3,00
Espresso
€2,00
€3,20
€3,00
Cappuccino
€2,00
€3,00
€3,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Mica Coffee Bar in Haarlem.

Melk
Eten

Beste koffiebar van Haarlem, met lekker eten!

Melk
Laptopbeleid

-

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Mica Coffee Bar
Kleine Houtstraat 103
2011 DK Haarlem
Nederland
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:30
Zaterdag08:30 - 17:30
Zondag10:00 - 17:00

Andere koffiebars in Haarlem

Haarlem

Bar Gast

Haarlem

Mogador Cafe

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.