Lot Sixty One Den Haag
9
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Den Haag

Lot Sixty One Den Haag

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

De 2e vestiging van Lot Sixty One is enorm, vooral wanneer je deze vergelijkt met het kleine koffietentje op de hoek van de Kinkerstraat in Amsterdam. De koffiebar is opgedeeld in twee verschillende ruimtes, een grote tafel vlakbij de bar en een ruimte met verschillende tafeltjes, meer geschikt voor ontbijt of lunch. En dat is nieuw, want waar de kaart in Amsterdam vrij beperkt is (lees alleen gebak), kun je bij Lot Sixty One in Den Haag uitgebreid ontbijten of lunchen. En dat werkt, vertelt de barista ons. In het weekend is het er namelijk vrijwel altijd super druk.

Lot Sixty One Den Haag

Eigen branderij

Lot Sixty One staat naast hun koffiebar in Amsterdam ook bekend om hun eigen gebrande koffie. En die wordt ook hier in Den Haag gewoon op locatie gebrand. Als je de koffiebar binnenstapt loop je de grote Probat One 12 koffiebrander, met gouden accenten, tegemoet. Er omheen vind je verschillende zakken met koffiebonen. De bonen worden hier wekelijks vers gebrand en ook verkocht voor thuisgebruik.

Lot Sixty One Den Haag in Den Haag
Lot Sixty One Den Haag in Den Haag

Heerlijke vibe

Doordat er gewoon veel ruimte is in dit koffietentje, is de sfeer ook meteen heel relaxed. Je merkt niet echt dat het druk of rumoerig is, maar meer ontspannen en chill. Vooral wanneer je (net als ons) ‘s ochtends vroeg komt. Het interieur oogt een tikkeltje donker, heeft veel hout en er wordt lekkere muziek gedraaid (Barry White 💯). Juist die combinatie zorgt voor een ontzettend heerlijke vibe!

Den Haag

Lot Sixty One Den Haag

In oktober 2018 heeft het Amsterdamse Lot Sixty One haar 2e koffietentje geopend in het centrum van Den Haag op de Torenstraat. Vergeleken met de koffiebar in Amsterdam is deze vestiging ontzettend groot.

Koffiebonen
Koffiebonen

Lot Sixty One

Melk
Melk

Volle melk, Havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

La Marzocco

Zetmethodes
Zetmethode(s)

Kalita

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Lot Sixty One Den Haag. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Den Haag.

Koffie
€2,00
€2,25
€4,00
Espresso
€2,00
€2,25
€4,00
Cappuccino
€2,00
€3,00
€4,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Lot Sixty One Den Haag in Den Haag.

Melk
Eten

Naast goede koffie heerlijke ontbijt en lunch.

Melk
Laptopbeleid

Perfecte koffiebar in Den Haag om te werken.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Lot Sixty One Den Haag
Torenstraat 98
2513 BV Den Haag
Nederland
06 16054227
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag09:00 - 18:00

Andere koffiebars in Den Haag

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.