Lola Bikes & Coffee
7 8
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Den Haag

Lola Bikes & Coffee

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Zoals de naam Lola Bikes & Coffee al doet vermoeden, staat deze koffiebar in het teken van de combinatie tussen koffie en fietsen. Naast koffie, kun je hier dus ook terecht voor diverse fietsaccessoires en kun je je fiets ook laten repareren of onderhouden. De koffie van Roast Factory uit Den Haag wordt gemaakt op een Rocket Espresso Milano machine, die je overigens veel ziet in de fietscommunitie.

Lola Bikes & Coffee in Den Haag
Lola Bikes & Coffee in Den Haag

Split-level & BN’ers

Als je Lola Bikes & Coffee binnenstapt, valt meteen op dat de koffiebar groot is en ver doorloopt. Achterin is de koffiebar verdeeld door een split-level, met beneden de fietszaak en boven ruimte om te werken. Daar kun je doordeweeks ongestoord werken op je laptop. In het weekend overigens niet, want dan is er een no-laptop beleid. Nick, de eigenaar, vertelt ons dat hij regelmatig bekende politici over de vloer heeft. Zo wordt Lola Bikes & Coffee regelmatig bezocht door onze Mark Rutte. En laat het nu toeval zijn dat Sám in de stoel zat waar Mark regelmatig zit!

Lola Bikes & Coffee in Den Haag
Lola Bikes & Coffee in Den Haag
Lola Bikes & Coffee in Den Haag

Oro y Paz

De combinatie koffie & fietsen uit zich niet alleen in de fietsen in deze koffiebar, maar ook in de diverse samenwerkingen die Lola Bikes & Coffee heeft. Zo werken ze samen met Hernando Gutierrez, een Colombiaanse koffieboer, waarmee ze het label “Oro y Paz” hebben opgezet. De naam van dit koffielabel verwijst naar de Colombiaanse wielertour. Naast deze samenwerking, steunt Lola in samenwerking met de KNWU (Koninklijke Nederlandse Wielren Unie) ook nog de toekomst van het wielrennen in Centraal en Oost Afrika. Kortom, als je hier een koffie drinkt, weet je dat je naast lekkere koffie, ook nog eens iets bijdraagt aan de wereld!

Den Haag

Lola Bikes & Coffee

Midden in Den Haag op het Noordeinde, vlakbij het Koninklijk paleis, vind je Lola Bikes & Coffee. Deze koffiebar staat helemaal in het teken van het thema “koffie & fietsen”. Naast koffie drinken, kun je hier ook doordeweeks prima werken.

Koffiebonen
Koffiebonen

Roast Factory

Melk
Melk

Volle melk, Havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

Rocket Espresso

Zetmethodes
Zetmethode(s)

-

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Lola Bikes & Coffee. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Den Haag.

Koffie
€2,00
€2,50
€4,00
Espresso
€2,00
€2,50
€4,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€4,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Lola Bikes & Coffee in Den Haag.

Melk
Eten

Naast koffie kun je hier gebak krijgen.

Melk
Laptopbeleid

Doordeweeks kun je hier prima werken, in het weekend is een laptop verboden.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Lola Bikes & Coffee
Noordeinde 91
2514 GD Den Haag
Nederland
06 29087793
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
Zaterdag08:00 - 18:00
Zondag08:00 - 18:00

Andere koffiebars in Den Haag

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.