La Jeu Coffee
8 7
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Den Bosch

La Jeu Coffee

Google Maps
Bezocht op
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

La Jeu Coffee is een sfeervol koffiebarretje van Larissa Jeunink. Je kunt deze bar vinden aan het begin van de Hinthamerstraat, en zijn wekelijks geopend van woensdag tot en met zaterdag. Ze serveren hun eigen koffiebonen, en er staat altijd iets lekkers zoet in de vitrine kast.

Koffiebar en koffiewinkel

De koffiebonen bij La Jeu worden zelf gebrand door de eigenaresse in de koffiebranderij. Elke week komen er verse koffiebonen binnen voor de verkoop en serveren ze deze in de koffiebar. Het aanbod aan single origins wisselt mee met het seizoen. Zo hebben ze nu, zomer 2021, fruitige koffiebonen uit Rwanda, Ethiopië en Indonesië. Daarnaast hebben ze het hele jaar door hun eigen Bosch Bakkie blend.

Dit zijn allemaal koffies met een 82+ score. Daarnaast doneert Larissa 1% per elke verkochte zak aan IWCA (International Women’s Coffee Alliance) om ook vrouwen in de koffieindustrie te helpen en beter opgeleid te krijgen.

La Jeu Coffee in Den Bosch
La Jeu Coffee in Den Bosch
La Jeu Coffee in Den Bosch

Eén euro?!

In de koffiebar kun je enkel kiezen voor espresso gebaseerde koffiedrankjes. Naast de espressomachine staan er twee koffiemolen met andere koffiebonen. Deze molens staan precies afgesteld op de soort koffieboon die erin zit. Dit zorgt ervoor dat jij de unieke smaakeigenschappen proeft in je kopje koffie.

Heb je een losse euro bij, neem hem dan mee als je een espresso wilt. La Jeu Coffee is namelijk de enige specialty koffiebar in Den Bosch waar je maar voor 1 euro een espresso kunt bestellen. Je krijgt je shotje snel, zonder poespas en je drinkt vaak hem aan de bar. Zoals een echte Italiaaan! 

Historische pand uit 1818

La Jeu Coffee is gevestigd op de Hinthamerstraat 190. Het is een lange straat richting het centrum van Den Bosch met een paar leuke winkels en restaurants. Normaal gesproken loop je deze straat, zonder ergens te stoppen, in een keer uit. Daar komt vanaf nu verandering in, want La Jeu Coffee ligt perfect op de route. Even een koffietje voordat je de drukke stad in of uit gaat.

La Jeu Coffee in Den Bosch
La Jeu Coffee in Den Bosch

Van boon tot branden, tot zetten, tot beleven. Dat is de missie van La Jeu Coffee.

La Jeu bevindt zich in een klein historisch hoekpand met een koffieverleden. Sinds de oprichting in 1818 van Koffiebranderij De Drie Mollen, is het pand altijd in gebruik geweest als branderij en als woonhuis van de familie Sweens. Inmiddels is het woonhuis gerenoveerd tot luxe appartementen en is de oude koffiebranderij omgetoverd tot hét gezellig koffiebarretje van Larissa Jeunink.

La Jeu Coffee in Den Bosch

Vintage vibe

Het oude branderij gevoel van De Drie Mollen is nog altijd zichbaar. Zo staat de grote oude kast nog in de zaak die werd gebruikt door De Drie Mollen. De gekleurde koffieboxen van vroeger brengen de sfeer terug en zijn de tafels gemaakt van oude koffiekisten. Verder is Larissa fan van gezellige plantjes.

 

Den Bosch

La Jeu Coffee

La Jeu Coffee is een sfeervol koffiebarretje van Larissa Jeunink. Je kunt deze bar vinden aan het begin van de Hinthamerstraat, zijn wekelijks geopend van woensdag tot en met zaterdag. Ze serveren hun eigen koffiebonen, en er staat altijd iets lekkers zoet in de vitrine kast.

 

Koffiebonen
Koffiebonen

La Jeu Coffee

Melk
Melk

Volle melk, Havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

Vibiemme

Zetmethodes
Zetmethode(s)

Geen filterkoffie

Prijzen

Onderstaand de prijzen van La Jeu Coffee. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Den Bosch.

Koffie
€2,00
€2,60
€3,50
Espresso
€1,00
€1,00
€3,50
Cappuccino
€2,00
€3,00
€4,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van La Jeu Coffee in Den Bosch.

Melk
Eten

Ze hebben hier heerlijke croissants en kleine gebakjes en taartjes in de vitrine.

Melk
Laptopbeleid

In deze koffiebar is geen plek om te werken met je laptop.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

La Jeu Coffee
Hinthamerstraat 190
5211 MX Den Bosch
Nederland
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

MaandagClosed
DinsdagClosed
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagClosed

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.