9
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Antwerpen

Kolonel & Reede

Google Maps

Kolonel & Reede is pas in 2019 geopend en nu al een groot succes! Het is de koffiebar zoals we gewend zijn van Kobe en Femke (de eigenaren), maar dan met een leuk verrassend concept. Het woordje ‘Reede’ betekent letterlijk blijven hangen. En dat kan nu bij dit leuke adresje: klokslag 16:00 uur wordt de koffiebar omgetoverd tot een wijnbarretje. Het is de plek waar je kunt blijven hangen om heerlijke wijntjes en biertjes (met wat lekkers erbij) te drinken.

Kolonel & Reede in Antwerpen
Kolonel & Reede in Antwerpen
Kolonel & Reede in Antwerpen

Koffie van Kolonel

Kobe is de man die iedere dag met passie naar zijn werk gaat. Met trots laat hij ons zijn koffiebranderij zien. Het is een mooie Probat 5 machine om kleine batches koffiebonen te branden. Bij het branden van koffie komen er zoveel meer aspecten bij kijken dan ik in eerste instantie dacht. Je moet rekening houden met alles, en dat doet Kobe! De machine wordt handmatig ingesteld en de koffies worden ter plekke getest in de branderij. Bedankt voor de ervaring! 🙂

Kolonel & Reede in Antwerpen
Kolonel & Reede in Antwerpen

Kolonel & Reede

Ankerrui 15
2000 Antwerpen
België

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag09:00 - 16:00

Andere koffiebars in Antwerpen

Antwerpen

Belga & Co

Antwerpen

Rush Rush

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.