10
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Breda

Koffie bij Teun

Google Maps

Koffie bij Teun is de bekendste koffiebar van Breda. De eigenaar Teun (wat een toeval 🤭) is zes jaar geleden begonnen in een klein donker koffiebarretje. In 2015 kreeg hij de kans om zijn koffiebar te openen in het vernieuwde winkelcentrum van Breda. ”Een specialty koffiebar in een winkelcentrum? Dat moet je toch niet willen” zeiden veel mensen tegen Teun. Juist daarom heeft hij het wél gedaan.

Koffie bij Teun in Breda
Koffie bij Teun in Breda

Koffie en wij zijn live!

Wat je bij Teun kunt verwachten is alleen maar goede koffie. Ze hebben momenteel bonen van Bocca en Fried Hats op de maler. Maar je kunt hier ook vele ‘specials’ krijgen voor een espresso of een filterkoffie. Is koffie toch niet helemaal jouw ding? Dan kun je hier ook een theetje drinken van een heuse theesommelier.

Koffie drinken is even een momentje voor jezelf. En dat momentje voor jezelf hebben we meestal harder nodig na een dagje shoppen. Gelukkig is daar Koffie bij Teun om de hoek. Je ploft neer op de bank en wacht vol smart op je kopje koffie. Misschien denk je dan: “hoe worden eigenlijk die figuurtjes in de koffie gemaakt?” Nou… kijk dan omhoog naar het scherm achter de bar en je ziet de barista live latte art maken. Hoe vet!

Koffie bij Teun in Breda
Koffie bij Teun in Breda
Koffie bij Teun in Breda
Koffie bij Teun in Breda

Brabantse gezelligheid

De kwaliteit van de koffie en de gastvrijheid staan voorop. Het team van Teun blinkt vooral uit in eigenzinnigheid. Je komt terecht in een gezellige werksfeer met oprecht geïnteresseerde mensen. Ze vragen wat je normaal als koffie drinkt, geeft je advies en maakt daarover waarschijnlijk weer een grapje. Vooral Jimmy en Daan hebben regelmatig hun lolbroek aan. Daarnaast hebben de mensen hier echt een passie hebben voor koffie. Zodra je ‘losgelaten’ wordt achter de koffiemachine, krijgt het personeel zijn eigen tamper. Ook worden er vaak bedrijfsuitjes georganiseerd door Teun voor teambuilding en om weer iets nieuws te leren/proberen.

Koffie bij Teun in Breda

Koffie bij Teun

De Barones 17
4811 XZ Breda
Nederland
076 737 0303

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 21:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

Andere koffiebars in Breda