Koffie bij Teun
10
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Breda

Koffie bij Teun

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Koffie bij Teun is de bekendste koffiebar van Breda. De eigenaar Teun (wat een toeval 🤭) is zes jaar geleden begonnen in een klein donker koffiebarretje. In 2015 kreeg hij de kans om zijn koffiebar te openen in het vernieuwde winkelcentrum van Breda. ”Een specialty koffiebar in een winkelcentrum? Dat moet je toch niet willen” zeiden veel mensen tegen Teun. Juist daarom heeft hij het wél gedaan.

Koffie bij Teun in Breda
Koffie bij Teun in Breda

Koffie en wij zijn live!

Wat je bij Teun kunt verwachten is alleen maar goede koffie. Ze hebben momenteel bonen van Bocca en Fried Hats op de maler. Maar je kunt hier ook vele ‘specials’ krijgen voor een espresso of een filterkoffie. Is koffie toch niet helemaal jouw ding? Dan kun je hier ook een theetje drinken van een heuse theesommelier.

Koffie drinken is even een momentje voor jezelf. En dat momentje voor jezelf hebben we meestal harder nodig na een dagje shoppen. Gelukkig is daar Koffie bij Teun om de hoek. Je ploft neer op de bank en wacht vol smart op je kopje koffie. Misschien denk je dan: “hoe worden eigenlijk die figuurtjes in de koffie gemaakt?” Nou… kijk dan omhoog naar het scherm achter de bar en je ziet de barista live latte art maken. Hoe vet!

Koffie bij Teun in Breda
Koffie bij Teun in Breda
Koffie bij Teun in Breda
Koffie bij Teun in Breda

Brabantse gezelligheid

De kwaliteit van de koffie en de gastvrijheid staan voorop. Het team van Teun blinkt vooral uit in eigenzinnigheid. Je komt terecht in een gezellige werksfeer met oprecht geïnteresseerde mensen. Ze vragen wat je normaal als koffie drinkt, geeft je advies en maakt daarover waarschijnlijk weer een grapje. Vooral Jimmy en Daan hebben regelmatig hun lolbroek aan. Daarnaast hebben de mensen hier echt een passie hebben voor koffie. Zodra je ‘losgelaten’ wordt achter de koffiemachine, krijgt het personeel zijn eigen tamper. Ook worden er vaak bedrijfsuitjes georganiseerd door Teun voor teambuilding en om weer iets nieuws te leren/proberen.

Koffie bij Teun in Breda

Breda

Koffie bij Teun

Al meer dan zes jaar staat Teun iedere dag met trots in zijn koffiebar. Je kunt deze koffiebar vinden op een unieke locatie, namelijk op het pleintje van de Barones. Dit is het winkelcentrum van Breda. Koffie Bij Teun is meer dan alleen goede koffie. Het zijn de gezellige mensen die er werken, de open en lichte ruimte, en natuurlijk de relaxte sfeer. Met zo’n specialty coffee bar in het winkelcentrum is shoppen een feest!

Koffiebonen
Koffiebonen

Koffie bij Teun

Melk
Melk

Volle melk, Sojamelk & Havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

Kees van der Westen

Zetmethodes
Zetmethode(s)

V60

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Koffie bij Teun. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Breda.

Koffie
€2,00
€2,45
€3,00
Espresso
€2,00
€2,30
€3,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€4,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Koffie bij Teun in Breda.

Melk
Eten

Ontbijt, lunch, tosti's en salades!

Melk
Laptopbeleid

Niet ideaal om te werken.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Koffie bij Teun
De Barones 17
4811 XZ Breda
Nederland
076 737 0303
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 21:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

Andere koffiebars in Breda

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.