8 8
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Breda

Kamu

Google Maps

Een fijne plek om een koffie te drinken in Breda is Kamu. Het is een fietsenwinkel op de Boschstraat die ook heerlijke koffies zet. Of is het een koffiebar waar hun voorliefde voor fietsen gedeeld wordt? Je mag het zelf invullen. Ik vind het in ieder geval een geweldige koffiebar/fietsenwinkel/bakker in Breda.

Kamu in Breda

Fiets, Koffie & Brood

Elke fietsliefhebber heeft deze locatie toch hoog op zijn lijstje staan? Achterin kun je sleutelen aan je fiets, spullen kopen voor je fiets en ook nog eens genieten van goede koffie. Stel je hebt niks met fietsen, kun je altijd nog onderuit gezakt zitten bij de grote ramen voorin. Door de hele zaak staan enkele fietsen die eruit springen én te koop zijn. Deze koffiehotspot is zeker een bezoekje waard.

Kamu in Breda
Kamu in Breda

Kamu

Kamu betekent makker in het Fins. En laten nu net de eigenaren makkers van elkaar zijn. En wat doen makkers samen? Passies deleb. Bij Kamu zijn dat fietsen. Maar het fietsenwereldje was een beetje vastgeroest en dat moest anders! Met die insteek openden Ralf & Rob in 2016 een koffiebar. Zij wilden een ontspannen plek creëren voor toffe dingen. Dat kan natuurlijk het beste met goede koffie. Er hangteen ongedwongen sfeertje en het is erg laagdrempelig om hier binnen te stappen. Je bestelt je eigen koffie aan de bar en maakt een praatje over koffie, fietsen of iets anders. Het gaat erom dat jij je op je gemak voelt.

Kamu in Breda

White Label Coffee

De barista’s gebruiken koffie van de Amsterdamse koffiebranderij White Label. Hierbij ligt de focus op kwaliteit van boon tot kopje. En dat iedereen in de koffieketen op een goede manier wordt beloond voor zijn kwaliteit. Je kunt hier overigens ook tussen verschillende koffiebonen kiezen. Probeer hier ook eens een V60 filterkoffie. Ik ging voor de cappuccino en die smaakte top!

Kamu

Boschstraat 31
4811 GA Breda
Nederland
0768888708

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag11:00 - 17:00

Andere koffiebars in Breda