Kamu
7 9
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Breda

Kamu

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Een fijne plek om een koffie te drinken in Breda is Kamu. Het is een fietsenwinkel op de Boschstraat die ook heerlijke koffies zet. Of is het een koffiebar waar hun voorliefde voor fietsen gedeeld wordt? Je mag het zelf invullen. Ik vind het in ieder geval een geweldige koffiebar/fietsenwinkel/bakker in Breda.

Kamu in Breda

Fiets, Koffie & Brood

Elke fietsliefhebber heeft deze locatie toch hoog op zijn lijstje staan? Achterin kun je sleutelen aan je fiets, spullen kopen voor je fiets en ook nog eens genieten van goede koffie. Stel je hebt niks met fietsen, kun je altijd nog onderuit gezakt zitten bij de grote ramen voorin. Door de hele zaak staan enkele fietsen die eruit springen én te koop zijn. Deze koffiehotspot is zeker een bezoekje waard.

Kamu in Breda
Kamu in Breda

Kamu

Kamu betekent makker in het Fins. En laten nu net de eigenaren makkers van elkaar zijn. En wat doen makkers samen? Passies deleb. Bij Kamu zijn dat fietsen. Maar het fietsenwereldje was een beetje vastgeroest en dat moest anders! Met die insteek openden Ralf & Rob in 2016 een koffiebar. Zij wilden een ontspannen plek creëren voor toffe dingen. Dat kan natuurlijk het beste met goede koffie. Er hangteen ongedwongen sfeertje en het is erg laagdrempelig om hier binnen te stappen. Je bestelt je eigen koffie aan de bar en maakt een praatje over koffie, fietsen of iets anders. Het gaat erom dat jij je op je gemak voelt.

Kamu in Breda

White Label Coffee

De barista’s gebruiken koffie van de Amsterdamse koffiebranderij White Label. Hierbij ligt de focus op kwaliteit van boon tot kopje. En dat iedereen in de koffieketen op een goede manier wordt beloond voor zijn kwaliteit. Je kunt hier overigens ook tussen verschillende koffiebonen kiezen. Probeer hier ook eens een V60 filterkoffie. Ik ging voor de cappuccino en die smaakte top!

Breda

Kamu

Kamu is het bewijs dat koffie en fietsen makkelijk samen gaan. Het is een fietscafé geopend in 2016 door Ralf en Rob op de Boschstraat. Koffie staat daarbij op de eerste plaats. De barista’s gebruiken koffie van de Amsterdamse branderij: White Label Coffee. Voorin is de koffiebar met gezellige zitplaatsen en achterin in de fietsenwinkel.

Koffiebonen
Koffiebonen

White Label Coffee

Melk
Melk

Volle melk, Sojamelk & Havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

La Marzocco

Zetmethodes
Zetmethode(s)

V60 & Aeropress

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Kamu. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Breda.

Koffie
€2,00
€2,50
€3,00
Espresso
€2,00
€2,50
€3,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€4,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Kamu in Breda.

Melk
Eten

Heerlijke broodjes uit de bakkerij

Melk
Laptopbeleid

Ideale plek om rustig te werken

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Kamu
Boschstraat 31
4811 GA Breda
Nederland
0768888708
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag11:00 - 17:00

Andere koffiebars in Breda

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.