Kaafi
7 8
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Den Haag

Kaafi

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Bij Kaafi draait alles op koffie. Deze specialty coffee bar is te vinden op de Prinsestraat in het centrum. De koffie die ze serveren is van een brander uit London, en soms ook Skokunin Coffee uit Rotterdam. Naast koffie kun je hier ook terecht voor een ontbijtje, lunch of een gebakje. Binnen is de koffiebar strak ingericht met voorin knusse gezellige zitplaatsen en achterin een werkplek.

Kaafi in Den Haag
Kaafi in Den Haag

Luxe uitstraling & apparatuur

Het eerste dat opvalt aan Kaafi is het enorm strakke interieur. Alles klopt! En alles is tot in de puntjes verzorgd! De gele kleur uit het logo komt subtiel terug in het interieur. Dit in combinatie met zwart creëert een luxe uitstraling. Over luxe gesproken, aan het einde van de bar vind je 2 volledige automatische Kalita filterkoffie machines. Die zetten zonder enige moeite de perfecte pour-over, zonder dat je er omkijken aan hebt. Waarom? Zodat het personeel meer tijd overhoudt voor contact met klanten! Mooie oplossing… toch!? Echter, toen wij er waren, hebben we hier helaas niet heel veel van gemerkt. Misschien een keertje terug?

Kaafi in Den Haag

Koffie uit Londen

Kaafi wisselt regelmatig van koffiebonen, maar hebben doorgaans koffie van Square Mile Coffee Roasters uit Londen. Een prima keuze, als je het ons vraagt, want Square Mile heeft al meerdere awards gewonnen voor hun koffie. Oh ja, als je wilt werken, kan dat overigens prima. Helemaal achterin dit koffietentje is een grote tafel gereseveerd voor mensen met een laptop. En er is gratis WiFi.

Den Haag

Kaafi

Bij Kaafi draait alles op koffie. Deze specialty coffee bar is te vinden op de Prinsestraat in het centrum. De koffie die ze serveren is van een brander uit London, en soms ook Skokunin Coffee. Naast koffie kun je hier ook terecht voor een ontbijtje, lunch of een gebakje. Binnen is de koffiebar strak ingericht met voorin knusse gezellige zitplaatsen en achterin werkplek.

Koffiebonen
Koffiebonen

Shokunin Coffee & internationale branders

Melk
Melk

Volle melk, Havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

La Marzocco

Zetmethodes
Zetmethode(s)

V60, Aeropress, Chemex & French press

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Kaafi. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Den Haag.

Koffie
€2,00
€2,50
€4,00
Espresso
€2,00
€2,50
€4,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€4,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Kaafi in Den Haag.

Melk
Eten

Naast koffie kun je hier heerlijk ontbijten en lunchen.

Melk
Laptopbeleid

Kaafi is uitstekende plek om te werken. Deze koffietent is namelijk opgedeeld in twee delen: chill & werken.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Kaafi
Prinsestraat 25
2513 CA Den Haag
Nederland
06 11776610
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag10:00 - 18:00

Andere koffiebars in Den Haag

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.