9 9
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Nijmegen

First Things First

Google Maps

Je kunt de stad Nijmegen niet verlaten zonder een bezoekje aan First Things First. Het is dé koffiebar waar koffieliefhebbers samen komen. Je vindt deze koffiebar in de oude Honigfabriek aan de Waalbandijk.

First Things First

De naam zegt het al: alle belangrijke zaken eerst, in dit geval koffie! Het staat voor de belangrijke fundamenten in het leven; familie, aandacht, liefde, genieten van vers eten, je kopje koffie, je werk en ambacht als passie! #idontneedyoutotellmehowgoodmyf*ckingcoffeeis.

First Things First in Nijmegen
First Things First in Nijmegen
First Things First in Nijmegen

Blommers & Guus

First Things First is een specialty coffee bar. Het pand is geopend in 2014 door Blommers en Guus. Guus is de eigenaar van de koffiebar en werkt enkel en alleen samen met Blommers voor de hoogste kwaliteit koffie in Nijmegen. De oude garage van het Honigcomplex is omgetoverd tot een bruisende plek waar koffieliefhebbers samenkomen. Bijzonder is dat je de samenwerking met Blommers van dichtbij ervaart. In dezelfde ruimte wordt namelijk de koffie gebrand door Blommers. Je kunt je kopje koffie dus bijna niet verser krijgen. Naast koffie serveren zij ook heerlijke lunchgerechten.

First Things First in Nijmegen

Nijmegen

First Things First

Je kunt de stad Nijmegen niet verlaten zonder een bezoekje aan First Things First. Het is dé koffiebar waar koffieliefhebbers samenkomen. Je vindt deze koffiebar in de oude Honigfabriek aan de Waalbandijk. Je drinkt koffie van Blommers, je ruikt verse koffiebonen van Blommers en je ziet de koffie gebrand worden door Blommers. First Things First is namelijk ontstaan in 2014 door een leuke samenwerking met Blommers én is daarmee een van de beste koffiebar in Nijmegen.

Koffiebonen
Koffiebonen

Blommers

Melk
Melk

Volle melk, Sojamelk & Havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

La Marzocco

Zetmethodes
Zetmethode(s)

V60 & Aeropress

Prijzen

Onderstaand de prijzen van First Things First. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Nijmegen.

Koffie
€2,00
€2,40
€3,00
Espresso
€2,00
€2,40
€3,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€3,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van First Things First in Nijmegen.

Melk
Eten

Naast heerlijke koffie kun je hier lekker lunchen.

Melk
Laptopbeleid

Je kunt hier prima werken aan de lange tafel achterin de koffiebar.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

First Things First
Waalbandijk 14B
6541 AJ Nijmegen
Nederland
06 20293471
Google Maps

Openingstijden

MaandagClosed
Dinsdag09:30 - 17:00
Woensdag09:30 - 17:00
Donderdag09:30 - 17:00
Vrijdag09:30 - 17:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag10:00 - 17:00

Andere koffiebars in Nijmegen

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.