7 8
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Maastricht

DARQ Maastricht

Google Maps

Een hotspot waar elke chocolade liefhebber héél blij van wordt! Hier draait alles om chocolade én koffie. Het is een uniek concept waarbij luxe en historie centraal staan. Je kunt DARQ vinden aan de oever van de Maas in het begin van het Stokstraatkwartier. Een bezoek aan DARQ is oprecht een fantastische beleving.

Illy Caffé

Net zoals chocolade, is koffie bij DARQ belangrijk. Het is een product met veel verschillende aroma’s en smaken. Wat past het beste bij het concept van DARQ: Illy Caffé. Het is prima koffie, en smaakt lekker. Maar laten we eerlijk zijn… wij komen hier niet alleen voor de koffie!

DARQ Maastricht in Maastricht
DARQ Maastricht in Maastricht

All you need is coffee chocolate!

Om de drukte in het atelier te verminderen, openden Jorrit en schoonbroer Ralph een chocoladewinkel in Maastricht. Het is een winkel met een grote passie voor chocolade en zijn herkomst. Jorrit (eigenaar) vertelt alles over verschillende smaken en over de duurzaamheid van de cacao. Je koopt hier niet zomaar chocolade, je koopt een verhaal. Stuk voor stuk werken zij met producenten die de allerbeste kwaliteit chocolade produceren op een duurzame manier. Als je zulke exclusieve producten verkoopt, wil je ook graag weten waar de chocolade vandaan komt. Het verhaal daarbij is net zo bijzonder als de chocola zelf.

DARQ Maastricht in Maastricht
DARQ Maastricht in Maastricht

Unusual experience

”En toen kwam het kistje op tafel” en wist Sám zich geen houding meer te geven. We hadden al vijf verschillende en overheerlijke pralines op toen Jorrit met echt iets ongewoons aan kwam. Proeven via een andere ingang… Je kunt deze ervaring zelf bestellen op de kaart. Ik heb besloten niet te verklappen wat het is. Bestel zelf maar en kom erachter! Ik vond het heel bijzonder en had dit nog nooit gedaan.

 

DARQ Maastricht in Maastricht
DARQ Maastricht in Maastricht

Maastricht

DARQ Maastricht

Een hotspot waar elke chocolade liefhebber héél blij van wordt! Hier draait alles om chocolade én koffie. Het is een uniek concept waarbij luxe en historie centraal staan. Je kunt DARQ vinden aan de oever van de Maas in het begin van het Stokstraatkwartier.

Koffiebonen
Koffiebonen

Illy

Melk
Melk

Volle melk

Koffiemachine
Koffiemachine

Kees van der Westen Spirit

Zetmethodes
Zetmethode(s)

-

Prijzen

Onderstaand de prijzen van DARQ Maastricht. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Maastricht.

Koffie
€2,20
€2,50
€2,60
Espresso
€2,00
€2,50
€2,50
Cappuccino
€2,00
€2,00
€3,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van DARQ Maastricht in Maastricht.

Melk
Eten

CHOCOLA!

Melk
Laptopbeleid

Je mag niet hier werken.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

DARQ Maastricht
Maastrichter Smedenstraat 2
6211 GL Maastricht
Nederland
043 785 5558
Google Maps

Openingstijden

MaandagClosed
Dinsdag09:00 -18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag11:00 - 17:00

Andere koffiebars in Maastricht

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.