6 8
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Utrecht

Dagger Coffee

Google Maps

Dagger Coffee is gevestigd op een plek waar je echt vanaf moet weten. Het zit namelijk in een stadstuin, een plek waar zzp’er en mkb’er een werkruimte kunnen huren. En goede koffie kunnen drinken!

OV-route

Dagger Coffee is te vinden in de buitenwijken, net zoals Nordkapp Coffee, tussen de bedrijven. Je neemt de tram en stapt uit bij de Kanaleneilanden-zuid. Het oude bedrijfspand ‘Stadstuin 500’ is niet te missen en op de begane grond vind je Dagger Coffee. Je drinkt hier koffie van Keen Roasters of Friedhats. Ook hebben ze altijd nog een extra keuze voor een espresso of filter en heel soms iets ‘specials’.

Dagger Coffee in Utrecht
Dagger Coffee in Utrecht

Work hard, play hard

Deze koffiebar is een plek waar méér dan 100 verschillende kleine bedrijven samenkomen. Geen wonder dat je hier perfect kunt werken aan de lange tafels of je zakelijke meeting kunt organiseren. De relaxe sfeer en de koffie laten je werkdag goed beginnen. De mensen die hier een koffie komen drinken zijn meestal de werkende mensen uit het gebouw of iemand die aan het wachten is op zijn/haar afspraak. Of échte koffieliefhebbers, want het is ver uit de richting van de stadsgrachten.

Safari Coffee Trip

Dagger Coffee is onderdeel van de Utrecht Coffee Safari. Het is een leuk initiatief van koffieliefhebbers om de beste koffiebars van Utrecht te ontdekken. Je wijkt af van je standaard route en komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen. In totaal zijn er 10 verschillende koffiebars die hieraan meedoen. Ben jij benieuwd wat Coffee Safari inhoudt en welke koffiebars echt goede koffie schenken? Klik dan hier!

Dagger Coffee

Europalaan 500
3526 KS Utrecht
Nederland
06 44093233

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
ZaterdagClosed
ZondagClosed

Andere koffiebars in Utrecht