Dagger Coffee
8
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Utrecht

Dagger Coffee

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Dagger Coffee is gevestigd op een plek waar je echt vanaf moet weten. Het zit namelijk in een stadstuin, een plek waar zzp’er en mkb’er een werkruimte kunnen huren. En goede koffie kunnen drinken!

OV-route

Dagger Coffee is te vinden in de buitenwijken, net zoals Nordkapp Coffee, tussen de bedrijven. Je neemt de tram en stapt uit bij de Kanaleneilanden-zuid. Het oude bedrijfspand ‘Stadstuin 500’ is niet te missen en op de begane grond vind je Dagger Coffee. Ook hebben ze altijd nog een extra keuze voor een espresso of filter en heel soms iets ‘specials’.

Dagger Coffee in Utrecht
Dagger Coffee in Utrecht

Work hard, play hard

Deze koffiebar is een plek waar méér dan 100 verschillende kleine bedrijven samenkomen. Geen wonder dat je hier perfect kunt werken aan de lange tafels of je zakelijke meeting kunt organiseren. De relaxe sfeer en de koffie laten je werkdag goed beginnen. De mensen die hier een koffie komen drinken zijn meestal de werkende mensen uit het gebouw of iemand die aan het wachten is op zijn/haar afspraak. Of échte koffieliefhebbers, want het is ver uit de richting van de stadsgrachten.

Safari Coffee Trip

Dagger Coffee is onderdeel van de Utrecht Coffee Safari. Het is een leuk initiatief van koffieliefhebbers om de beste koffiebars van Utrecht te ontdekken. Je wijkt af van je standaard route en komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen. In totaal zijn er 10 verschillende koffiebars die hieraan meedoen. Ben jij benieuwd wat Coffee Safari inhoudt en welke koffiebars echt goede koffie schenken? Klik dan hier!

Utrecht

Dagger Coffee

Dagger Coffee is een koffiebar in een oude bedrijfspand waar méér dan 100 verschillende kleine ondernemingen gevestigd zijn. Het is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, de metro stopt letterlijk voor Dagger. Je kunt hier perfect werken aan de lange tafels of chillen in de stadstuin. Je kunt hier ook koffiebonen voor thuis bestellen. Dagger Coffee is onderdeel van de koffie safari en staat als nummer 10 op de lijst.

Koffiebonen
Koffiebonen

Keen Coffee & wisselende brownies

Melk
Melk

Volle melk

Koffiemachine
Koffiemachine

La Marzocco

Zetmethodes
Zetmethode(s)

-

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Dagger Coffee. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Utrecht.

Koffie
€2,00
€2,75
€3,50
Espresso
€1,80
€2,25
€3,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€3,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Dagger Coffee in Utrecht.

Melk
Eten

Kleine lunchkaart met heerlijke warme broodjes. Daarnaast is de brownie het favorietje hier!

Melk
Laptopbeleid

Dagger Coffee is een koffietentje in Utrecht waar je prima heel de dag kunt werken aan de lange tafels.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Dagger Coffee
Europalaan 500
3526 KS Utrecht
Nederland
06 44093233
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Andere koffiebars in Utrecht

Utrecht

Talud9

Utrecht

Koffie & Ik

Utrecht

Cupp

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.