Cornelis Coffee
8 2
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Utrecht

Cornelis Coffee

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Cornelis Coffee is een koffiezaak die sinds september 2014 te vinden is op de Maliestraat. Het hoekpand is niet te missen door de groene kozijnen en opvallende letters. Het wordt gerund door twee geweldige eigenaren, Dave & Bas, die een bijzondere plek hebben gecreëerd voor de buurtbewoners.

Cornelis Coffee in Utrecht
Cornelis Coffee in Utrecht

Het koetshuisje

Cornelis is meer dan alleen een koffiezaak. Je kunt hier ook heerlijk ontbijten, lunchen en zelfs shoppen. Maar wat deze koffiebar echt uniek maakt is het koetshuisje. Dit is een hele oude koetshuisje die omgetoverd is tot hippe slaapplaats. Je kunt gewoon wakker worden in een koffiezaakje, hoe vet is dat!?

Cornelis Coffee in Utrecht
Cornelis Coffee in Utrecht
Cornelis Coffee in Utrecht

Cornelismoment

‘Een moment voor jezelf’, ‘bijkletsen met vrienden’ of ‘samen koffietje doen’ is voor Dave & Bas belangrijk. Als je hier naar buiten kijkt, geeft het je een rustig en fijn uitzicht. Weg van alle drukte uit de stad, geen massa mensen, geen auto’s en vooral geen stress. Dat is Cornelis Coffee. De koffiebar is perfect voor iedereen, maar je ziet hier nu de buurtbewoners die eventjes koffie komen drinken of geen zin hebben om thuis te ontbijten.

Utrecht

Cornelis Coffee

Cornelis Coffee is een unieke koffie ervaring die je nergens anders in Utrecht kunt krijgen, namelijk goede koffie drinken in je pyjama. Je kunt hier slapen in een oude koetshuis in het binnentuintje. Je wordt wakker van de geur van verse croissantjes uit de oven. De koffiebonen zijn van Bocca en je kunt je ook nog leuke kleine cadeautjes kopen voor thuis.

Koffiebonen
Koffiebonen

Bocca

Melk
Melk

Volle melk, Sojamelk & Havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

La Pavoni

Zetmethodes
Zetmethode(s)

-

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Cornelis Coffee. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Utrecht.

Koffie
€2,00
€2,25
€3,50
Espresso
€1,80
€1,80
€3,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€3,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Cornelis Coffee in Utrecht.

Melk
Eten

Cornelis staat graag in de keuken. Zo kun je hier homemade taartjes en koekjes bestellen. Of je neemt een lekker ontbijten.

Melk
Laptopbeleid

Je kunt hier heel de dag werken.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Cornelis Coffee
Maliestraat 16
3581 SL Utrecht
Nederland
030 259 1711
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

MaandagClosed
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag10:00 - 17:00

Andere koffiebars in Utrecht

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.