Coffeelovers Eindhoven
7 8
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Eindhoven

Coffeelovers Eindhoven

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Coffeelovers is een kleine koffieketen, die zich richt op alle koffieliefhebbers van het zuiden. De verse koffiebonen zijn afkomstig van huisleverancier Maison Blache Deal, een begrip sinds 1878 in Maastricht. In totaal heeft Coffeelovers 9 vestigingen waarvan 6 in Maastricht, 1 in Nijmegen, 1 in Roermond en de leukste in Eindhoven!

Coffeelovers Eindhoven
Coffeelovers Eindhoven

Boekhandel Van Piere

Coffeelovers Eindhoven is gelegen in een boekenhandel Van Piere en is de plek om te genieten van een koffie en een boek. Er hangt een ontspannen sfeertje en het is hier lekker knus in de winter. Naast goede koffie, taartjes, interessante boeken en de leuke mensen kom je hier ook terug voor het lekkere noga-tje.

Coffeelovers Eindhoven in Eindhoven

Persoonlijk tintje

Daar waar het allemaal begon! Vaste koffiestek pal onder het kantoor van mijn voormalige werkgever GameHouse. Op deze plek hebben Roald en ik elkaar (beter) leren kennen en zijn we nu gelukkig nog steeds samen! Daarom zal dit koffiebarretje altijd speciaal zijn. We zullen hier altijd aan terugdenken over hoe het avontuur van deze twee ‘coffeelovers’ begon 💑! Thanks!

Andere vestigingen

Coffeelovers heeft meerdere vestigingen door het land, toch is Coffeelovers Eindhoven de leukste 😝! Zie ook de andere Coffeelovers: Coffeelovers de Annex, Coffeelovers Dominicanen, Coffeelovers Plein 1992, Coffeelovers Universiteit, Coffeelovers Sint Pieter, Coffeelovers Avenue, Coffeelovers Marienburg en Coffeelovers Roermond.

Eindhoven

Coffeelovers Eindhoven

Coffeelovers Van Piere, het is een boekenwinkel en een koffiebar. Er hangt een heerlijk ontspannen sfeertje en de koffie is altijd lekker. Het is niet alleen de koffie, de boeken of de mensen waarvoor je hier terug komt, ook voor de noga! Bij elke koffie krijg je van het huis een noga! De klantvriendelijkheid is hier super, en iedereen is oprecht aardig.

Koffiebonen
Koffiebonen

Blanche Dael

Melk
Melk

Volle melk, Sojamelk, Havermelk, Kokosmelk, Amandelmelk

Koffiemachine
Koffiemachine

Kees van der Westen Mirage Triplette

Zetmethodes
Zetmethode(s)

-

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Coffeelovers Eindhoven. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Eindhoven.

Koffie
€2,00
€2,50
€2,95
Espresso
€2,00
€2,25
€2,75
Cappuccino
€2,00
€2,00
€3,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Coffeelovers Eindhoven in Eindhoven.

Melk
Eten

Naast koffie kun je hier terecht voor gebak en (eenvoudige) lunch.

Melk
Laptopbeleid

Je kunt hier (in in de bibliotheek) prima werken.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Coffeelovers Eindhoven
Nieuwe Emmasingel 44
5611 AM Eindhoven
Nederland
+31(0)43-3561944
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag11:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 21:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag12:00 - 17:00

Andere koffiebars in Eindhoven

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.