Capriole Café
9 2
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Den Haag

Capriole Café

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Capriole Café is geen onbekende in de koffiewereld. Sinds 1975 wordt namelijk al koffie gebrand in hun eigen koffiebranderij. De familie branderij is intussen aangevuld met een geweldige zaak waar je naast heerlijke koffie ook terecht kunt voor ontbijt, lunch en zelfs diner. Alles ademt koffie, want zelfs de gerechten op de menukaart zijn geïnspireerd of gebaseerd op koffie.

Capriole Café in Den Haag
Capriole Café in Den Haag

Branderij & werkplek

Op dinsdag en woensdag wordt in de zaak eigen koffie gebrand op een Giessen W15A koffiebrander. Op deze dagen is Capriole Café overigens ook gesloten. Bewust, want zo’n brander mag dan veel toevoegen aan uitstraling, het doet volgens eigenaren Joyce, Pascal en Patrick wel afbreuk aan sfeer en gezelligheid. Zo’n machine maakt namelijk redelijk wat lawaai. Niet ideaal als je heerlijk van je lunch of diner aan het genieten bent.

Naast koffie drinken kun je bij Capriole Café ook prima werken of vergaderen. Boven de bar is namelijk een aparte vergaderlocatie gebouwd, die je gewoon kunt huren. Ideaal voor een inspirerende teammeeting, mét goede koffie! Win-win! 🙏

Capriole Café in Den Haag
Capriole Café in Den Haag
Capriole Café in Den Haag

Oude Fokker Terminal

Capriole Café ligt toch wel een stukje lopen uit het centrum van Den Haag. Je loopt er dus niet per toeval naar binnen. De koffiebar is gelegen in de wijk Binckhorst, vlakbij de oude Fokker Terminal. Dit terrein wordt intussen flink verbouwd, en binnen enkele jaren zal deze wijk een toevlucht nemen door het bouwen van woonruimte. De oude industriële stijl is (gelukkig) wel behouden gebleven. Capriole Café heeft een luxe, moderne en industriële uitstraling en ligt pal aan het water. Heerlijk in de zomer dus!

Capriole Café in Den Haag

Den Haag

Capriole Café

Een stukje buiten het centrum, aan de Fokkerhaven in de Binckhorst in Den Haag bevindt zich Capriole Café. Dit koffietentje zit verstopt op een oude industrieterrein, dus je moet er wel even moeite voor doen hier te komen.

Koffiebonen
Koffiebonen

Capriole

Melk
Melk

Volle melk, Sojamelk & Havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

Sanremo opera

Zetmethodes
Zetmethode(s)

-

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Capriole Café. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Den Haag.

Koffie
€2,00
€2,60
€4,00
Espresso
€2,00
€2,60
€4,00
Cappuccino
€2,00
€3,00
€4,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Capriole Café in Den Haag.

Melk
Eten

Capriole Café heeft een hele diverse menukaart waar je van 's ochtends tot 's avonds terecht kunt.

Melk
Laptopbeleid

Je kunt hier zelfs ruimtes reserveren om te werken. Denk hierbij aan een zakelijke meeting. Wie wilt nu niet heerlijke koffie tijdens een brainstorm sessie?

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Capriole Café
Fokkerkade 18
2516 CC Den Haag
Nederland
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

MaandagClosed
DinsdagClosed
Woensdag12:00 - 23:00
Donderdag12:00 - 23:00
Vrijdag12:00 - 23:00
Zaterdag12:00 - 23:00
Zondag12:00 - 17:00

Andere koffiebars in Den Haag

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.