Buutvrij
6 5
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Tilburg

Buutvrij

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Bibi & Marieke openden eind 2013 één van de eerste specialty coffeebars in Tilburg. Het moest een koffiebar worden waar je ‘even helemaal Buutvrij’ bent. Het ligt op de route van Centraal Station naar het centrum op de Stationstraat. Perfect voor een bakkie koffie onderweg naar werk. Deze koffiebar is vanaf negen uur open, en dat zou voor mij te laat zijn voor een koffietje vóór het werk. Dan maar heerlijk binnen zitten in de hippe & trendy interieur.

Buutvrij in Tilburg
Buutvrij in Tilburg

Lunchcafé of koffiebar?

Het is een koffiebar met een uitgebreide kaart voor ontbijt, lunch en andere lekkernijen. Er is een open keuken, en vaak ontzettend druk tijdens de lunch uurtjes. Hierdoor is het gevoel van koffiebar minder dan bij andere koffiebars uit Tilburg. Wel kun je hier extra lekker genieten van verschillende lunchgerechten, zoals een ouderwetse pan tosti ham/kaas.

 

Buutvrij in Tilburg
Buutvrij in Tilburg

Studentikoos

Met een perfecte lange tafel ingericht voor ‘de laptoppers’ kun je hier prima werken. Er is snel internet, lekkere koffie en je zit ook nog eens in het zonnetje. Je hoeft niet persé aan de lange tafel te zitten, maar wel tussen 12:00 en 14:00 uur, in verband met de drukte tijdens de lunch. Er werken veel studenten, óf ze werken aan een project óf ze schenken je koffie in. Hierdoor komt dit barretje een beetje studentikoos over. Achja… je bent immers ook een in studentenstad. Dus geniet ervan!

Tilburg

Buutvrij

Buutvrij is een van de eerste specialty coffeebars van Tilburg. Het ligt op de route van Centraal Station naar het bruisende centrum. Je kunt hier terecht voor een heerlijk kopje koffie, gezonde lunch en andere drankjes. Het is er vaak druk tijdens de lunch, en er zijn veel studenten aanwezig. Je kunt prima werken aan de lange tafel.

Koffiebonen
Koffiebonen

-

Melk
Melk

Biologische volle melk sojamelk, Kokosmelk & Havermelk.

Koffiemachine
Koffiemachine

-

Zetmethodes
Zetmethode(s)

V60

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Buutvrij. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Tilburg.

Koffie
€2,00
€2,50
€3,00
Espresso
€2,00
€2,40
€3,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€4,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Buutvrij in Tilburg.

Melk
Eten

Ontbijt, tosti's, brood en salades.

Melk
Laptopbeleid

Buutvrij Café is perfect om te werken, want ze hebben namelijk hiervoor een aparte ruimte gecreëerd.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Buutvrij
Stationsstraat 49
5038 EC Tilburg
Nederland
013 850 5000
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag10:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:30
Zondag11:00 - 17:30

Andere koffiebars in Tilburg

Tilburg

Locals

Tilburg

Mr. Morris

Tilburg

Stoom013

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.