BUDDYBUDDY
8 7
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Brussel

BUDDYBUDDY

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Buddybuddy ligt rond de brede, lommerrijke Louizalaan met zijn vele exclusieve boetieks en chique restaurants. Deze specialty koffiebar is volledig plant-based en heeft een high-end uitstraling. Maar er iets nog iets wat Buddybuddy zo bijzonder maakt…

Eigen noten atelier

Buddybuddy is een vegan specialty koffiebar met koffiebonen van MOK Coffee uit Brussel. En ze verkopen hun eigen producten: notenpasta’s. Deze verschillende notenpasta, notenboter en signature drinks worden gemaakt in hun eigen notenatelier in Brussel. Beide eigenaren,  Matt & Julien, hebben namelijk een hekel aan toegevoegde ingrediënten (suiker, palmolie, conserveermiddelen en emulgatoren). Noten zijn duur en daarom worden er toevoegingen gedaan om het product ‘goedkoper’ te kunnen aanbieden.

Die toevoegingen zijn er niet bij Buddybuddy! Alle ingrediënten staan prominent op de voorkant van een etiket. En zeg nu eens eerlijk, hoe tof zien de potjes eruit met heerlijke zelf geroosterde noten?

 

BUDDYBUDDY in Brussel
BUDDYBUDDY in Brussel
BUDDYBUDDY in Brussel

WAUW, wat een interieur!

Koffiebarretjes zien er vaak hetzelfde uit: bar, plantjes, rekje met spullen en houten stoeltjes. Zo heeft buddybuddy een dubbele functie, enerzijds een koffiebar en anderszijds een atelier.

De achterkant bestaat uit enkel de kleur metallic rood en daar bevinden zich de hoge zitgedeeltes, de keuken en de bar. De voorkant is voornamelijk warme witte kleuren en bevat lage zitgedeeltes. Beide zijden zijn van elkaar gescheiden door een strikte grens rond de vloer, muren en zelfs het plafond. Elk klein detail binnen het interieur van Buddybuddy is doordacht en vormt een aanvulling op het kleurrijke karakter.

De ‘free zone’ is in het midden van het café waar klanten kunnen wachten, dwalen, rondkijken en selfies maken.

Brussel

BUDDYBUDDY

BUDDYBUDDY ligt rond de brede, lommerrijke Louizalaan met zijn vele exclusieve boetieks en chique restaurants. Deze specialty koffiebar is volledig plant-based en heeft een high-end uitstraling. Maar er iets nog iets wat BUDDYBUDDY zo bijzonder maakt…

Koffiebonen
Koffiebonen

MOK Coffee

Melk
Melk

Havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

Victoria Arduino

Zetmethodes
Zetmethode(s)

Batchrbew

Prijzen

Onderstaand de prijzen van BUDDYBUDDY. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Brussel.

Koffie
€2,00
€2,50
€4,00
Espresso
€2,00
€2,50
€4,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€4,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van BUDDYBUDDY in Brussel.

Melk
Eten

Melk
Laptopbeleid

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

BUDDYBUDDY
Lakenweversstraat 10
1050 Brussel
België
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag10:00 - 18:00

Andere koffiebars in Brussel

Brussel

Bouche Coffee

Brussel

Jackie

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.