Bonanza Heroes
8 2
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Berlijn

Bonanza Heroes

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Bonanza Heroes is een koffiebar waarvan wij het warm krijgen. Het is geweldig om een koffiebar te mogen bezoeken waar het écht alleen maar draait om koffie, koffie en koffie. Bij binnenkomst wordt dit alleen maar duidelijker. Je oog valt direct op de grote koffiemachine links met daarbij de lange lijst aan verschillende koffies. Verder kun je hier niet lunchen of iets anders krijgen.

Bonanza Heroes in Berlijn
Bonanza Heroes in Berlijn

Work to do?

Deze koffiebar is minimalistisch ingericht. Er staan een paar tafels binnen waar je niet met meer dan twee personen aan kunt zitten. Het is super rustig binnen, waarschijnlijk vanwege de ‘saaie’ inrichting. Ook zie je hier geen toeristen koffie drinken, omdat het aan het einde ligt van een leuk straatje, een stuk buiten het echte centrum. Dit is daarom perfect om eventjes te werken op je laptop. Bij elke tafel is er een stopcontact en er is goede WiFi.

Bonanza Heroes in Berlijn
Bonanza Heroes in Berlijn

Shotje cafeïne

Bonanza Coffee Roasters brandt zijn eigen bonen in Berlijn. Er zijn op dit moment acht verschillende bonen die je voor thuisgebruik kunt kopen. Wij hadden in de koffiebar keuze uit twee verschillende koffiebonen. De espresso was super sterk en was bitterder dan we hadden verwacht. Hierdoor viel het iets zwaarder dan normaal. (maar wel verdomd lekker!)

Bonanza Heroes in Berlijn
Bonanza Heroes in Berlijn

Koffiebranderij

De koffiebranderij van Bonanza kun je vinden op de Adalbertstraße 70. Het ligt achter een oud pand en tussen een kinderboerderij. Er staan twee grote Giesen koffiebranders achter, stapels vol koffiezakken en je kunt veel lezen over de verschillende smaken koffie.

Bonanza Heroes

Oderberger Str. 35
10435 Berlijn
Duitsland

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:30 - 18:00
Dinsdag08:30 - 18:00
Woensdag08:30 - 18:00
Donderdag08:30 - 18:00
Vrijdag08:30 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag10:00 - 18:00

Andere koffiebars in Berlijn

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.