Blackbird coffee & vintage
7 9
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Utrecht

Blackbird coffee & vintage

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Blackbird Coffee is een koffiebar aan de Oude Gracht tussen de boetiek- en tweedehandswinkels. Willemijn en Edwin (geweldige eigenaren) zijn náást koffie ook gek op vintage. De koffie komt van Special Roast en wordt aangevuld met andere branders. De koffies worden allemaal geserveerd met een heerlijke Hollands stroopwafeltje.

Vintage & Fietsen

Zodra je bij Blackbird Coffee & Vintage binnenstapt komt je de geschiedenis tegemoet. De meubels zijn vintage, je ziet oldschool spulletjes op de plank liggen en er hangen fietsen aan de muur. Ook wordt jouw koffie gezet met een Faema E61. Je kunt hier bijna alles kopen!

Blackbird coffee & vintage in Utrecht
Blackbird coffee & vintage in Utrecht

Mysterieus pand

Het pand aan de Oude Gracht is niet zomaar een pand, het is super mysterieus. Het heeft een klein ingang, met een langere donkere hal. Achterin de koffiebar bevindt zich één zithoekje waar zonlicht binnen schijnt. Daarnaast kun je plaatsnemen in een niesje wat vroeger een lift is geweest. Loop ook altijd eventjes naar de kelder ( Als je durft). Het was vroeger namelijk een geheime ingang om van het ene naar het andere pand in Utrecht te komen.

Blackbird coffee & vintage in Utrecht
Blackbird coffee & vintage in Utrecht

Safari Coffee Trip

Blackbird Coffee is onderdeel van de Utrecht Coffee Safari. Het is een leuk initiatief van koffieliefhebbers om de beste koffiebars van Utrecht te ontdekken. Je wijkt af van je standaard route en komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen. In totaal zijn er 10 verschillende koffiebars die hieraan meedoen. Ben jij benieuwd wat Coffee Safari inhoudt en welke koffiebars echt goede koffie schenken? Klik dan hier!

Utrecht

Blackbird coffee & vintage

Blackbird is een koffietentje met liefde voor vintage spullen en fietsen. Het klinkt als een leuke combi: koffie, mysterieus pand en leuke eigenaren! Een keertje iets anders dan wat wij gewend zijn van een koffiebar. Hier kun je heerlijk genieten van je koffie en ondertussen vintage spulletjes bewonderen. Of je fietst weg met een vintage race fiets. Het kan hier allemaal, want alles is te koop. Let wel op de openingstijden, want deze koffiebar is maar vier dagen per week open.

Koffiebonen
Koffiebonen

Blackbird Coffee & wisselende branders

Melk
Melk

Volle melk

Koffiemachine
Koffiemachine

Faema E61

Zetmethodes
Zetmethode(s)

-

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Blackbird coffee & vintage. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Utrecht.

Koffie
€2,00
€2,50
€3,50
Espresso
€1,80
€2,50
€3,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€3,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Blackbird coffee & vintage in Utrecht.

Melk
Eten

Naast koffie drinken kun je hier ook gebakjes bestellen. Denk hierbij aan een pastel de nata!

Melk
Laptopbeleid

Er mag alleen gewerkt worden aan de lange tafel voorin. De tafeltjes zijn laptopvrij.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Blackbird coffee & vintage
Oudegracht 222
3511 NT Utrecht
Nederland
06 41254359
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
ZondagGesloten

Andere koffiebars in Utrecht

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.