7 8
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Utrecht

Blackbird coffee & vintage

Google Maps

Blackbird Coffee is een koffiebar aan de Oude Gracht tussen de boetiek- en tweedehandswinkels. Willemijn en Edwin (geweldige eigenaren) zijn náást koffie ook gek op vintage. De koffie komt van Het Koffielab uit Utrecht. De koffies worden allemaal geserveerd met een heerlijke Hollands stroopwafeltje.

Vintage & Fietsen

Zodra je bij Blackbird Coffee & Vintage binnenstapt komt je de geschiedenis tegemoet. De meubels zijn vintage, je ziet oldschool spulletjes op de plank liggen en er hangen fietsen aan de muur. Ook wordt jouw koffie gezet met een oude Faema E61 (van vroeger). Je kunt hier bijna alles kopen!

Blackbird coffee & vintage in Utrecht
Blackbird coffee & vintage in Utrecht

Mysterieus pand

Het pand aan de Oude Gracht is niet zomaar een pand, het is super mysterieus. Het heeft een klein ingang, met een langere donkere hal. Achterin de koffiebar bevindt zich één zithoekje waar zonlicht binnen schijnt. Daarnaast kun je plaatsnemen in een niesje wat vroeger een lift is geweest. Loop ook altijd eventjes naar de kelder ( Als je durft). Het was vroeger namelijk een geheime ingang om van het ene naar het andere pand in Utrecht te komen.

Blackbird coffee & vintage in Utrecht
Blackbird coffee & vintage in Utrecht

Safari Coffee Trip

Blackbird Coffee is onderdeel van de Utrecht Coffee Safari. Het is een leuk initiatief van koffieliefhebbers om de beste koffiebars van Utrecht te ontdekken. Je wijkt af van je standaard route en komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen. In totaal zijn er 10 verschillende koffiebars die hieraan meedoen. Ben jij benieuwd wat Coffee Safari inhoudt en welke koffiebars echt goede koffie schenken? Klik dan hier!

Blackbird coffee & vintage

Oudegracht 222
3511 NT Utrecht
Nederland
06 41254359

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

MaandagClosed
DinsdagClosed
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
ZondagClosed

Andere koffiebars in Utrecht