Black & Yellow
8 9
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Antwerpen

Black & Yellow

Google Maps
Bezocht op
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Wie op zoek is naar een ”keertje iets anders dan het huiskamer koffiebar” gevoel, moet zich verplaatsen naar ‘t Eilandje in Antwerpen. Black & Yellow is dé specialty koffiebar met een heerlijke hiphop attitude. I LOVE IT!

Joke de Coninck

Na zeven jaar koffietjes maken bij Caffenation trekt Joke haar eigen plan en vertrekt richting ‘t Eilandje. Ze opent haar koffiebar Black & Yellow. Het is een verwijzing naar het liedje van Wiz Khalifa én geel is haar lievelingskleur en zwart..Tja dat is koffie!

Yeah, uh-huh, you know what it is, black and yellow, black and yellow, black and yellow, black and yellow, yeah, uh-huh, you know what it is, black and yellow, black and yellow, black and yellow, black and yellow.

Black & Yellow in Antwerpen
Black & Yellow in Antwerpen

Verwacht in deze koffiebar ook geen gezellige, knusse hoekjes met leesboekjes en schattige dingetjes. Nee, verre van dat! Het is stoer, de hiphop muziek staat op standje ‘Hé, wat zeg je? Ja,Perfect!’, ruwheid en alles met wit/zwart en geel. Alles draait om de koffie en haar liefde voor stoerheid! Wist je dat er zelfs een tattooshop in deze koffiebar verstopt zit?

Black & Yellow Antwerpen_koffietje.nl (1)
Black & Yellow in Antwerpen

MOK & Friedhats Coffee

Als er twee stoere mannen zijn in het wereldje van specialty koffie zijn dat Jens Crabbe van MOK Coffee uit Brussel en Lex Wenneker van Friedhats uit Amsterdam. Beide koffiebranders passen precies bij het imago van Black & Yellow. De koffie is sowieso altijd tof en heerlijk! En soms heeft Joke iets speciaals op de menukaart staan, als ze bijvoorbeeld weekendje weg is geweest en vééél koffie mee terug neemt.

Bij binnenkomst loop je trouwens direct op tegen de bar. Dit is het leukste gedeelte en hier krijg je de beste ervaring van hoe het daar aan toe gaat. Probeer daarom altijd aan de bar te zitten. Wil je meer privacy? Dan heb je achteraan een lange tafel om eventueel te kletsen of te werken.

Antwerpen

Black & Yellow

Wie op zoek is naar een ”keertje iets anders dan het huiskamer koffiebar” gevoel, moet zich verplaatsen naar ‘t Eilandje in Antwerpen. Black & Yellow is dé specialty koffiebar met een heerlijke hiphop attitude! I love it ⚡⚡

Koffiebonen
Koffiebonen

MOK

Melk
Melk

Oatly

Koffiemachine
Koffiemachine

La Marzocco

Zetmethodes
Zetmethode(s)

Aeropress & V60

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Black & Yellow. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Antwerpen.

Koffie
€2,50
€3,00
€4,00
Espresso
€2,00
€2,50
€4,00
Cappuccino
€2,00
€3,00
€4,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Black & Yellow in Antwerpen.

Melk
Eten

Melk
Laptopbeleid

Black & Yellow heeft een lange tafel waar men kan werken met een laptop.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Black & Yellow
Nassaustraat 7
2000 Antwerpen
België
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00
ZaterdagClosed
Zondag10:00 - 18:00

Andere koffiebars in Antwerpen

Antwerpen

Somista

Antwerpen

Normo

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.