Ben Rahim
8 2
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Berlijn

Ben Rahim

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Een verstopte koffiebar in de achtertuinen van Hackesche Höfe is Ben Rahim. Je maakt hier kennis met de Arabische koffiecultuur, namelijk de gastvrijheid uit Tunesië. Het is een kleine koffiebar die koffiebonen uit Noorwegen verkoopt. De specialiteit van dit barretje is de Red Brick van Square Miles London. Daarnaast zijn er drie verschillende filter koffies.

Ben Rahim in Berlijn
Ben Rahim in Berlijn

Today Filters

Bij Ben Rahim kun je uit veel verschillende soorten koffies kiezen. Elke dag zijn er drie koffie filters uit andere landen met elk een eigen karakter: Albertofrias uit Peru, Amaluza uit Ecuador en Muungano uit Congo. Deze zijn allemaal afkomstig van Square Miles uit London. Dat het hier alleen draait om koffie wordt je snel duidelijk: Geen lunch of andere poespas. Ook kun je de koffie op verschillende zetmethodes krijgen zoals de V60.

Ben Rahim in Berlijn
Ben Rahim in Berlijn
Ben Rahim in Berlijn

Feels like a sunday to me

Ben Rahim is een van de weinige koffiebars uit Berlijn waar je niet snel gaat werken. Het is klein, geen lunch en er is geen toilet aanwezig voor de gasten. Je zult hier dus echt bijna geen studenten of werkende mensen binnen zien. Daarnaast ligt het ook nog eens verstopt en is het rustig. Klinkt als een perfecte zondagochtend om je dag te beginnen.

Ben Rahim

Sophienstraße 7
10178 Berlijn
Duitsland

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag10:00 - 18:00

Andere koffiebars in Berlijn

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.