Bean Brothers
8 1
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Eindhoven

Bean Brothers

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Stadbranderij Eindhoven is het intitiatief van BeanBrothers. Na jaren ervaring over koffie opgedaan te hebben (via hun mobiele espressobars) werd het tijd voor een vaste plek. Een plek waar de koffie nog meer centraal staat. Waar de koffie vandaan komt en door wie het gemaakt is, vinden de mannen belangrijk. Deze informatie vind je terug op de verpakkingen en in de espressobar.

 

Bean Brothers in Eindhoven

Verstoppertje spelen?

De espressobar is te vinden in de Bergen, verstopt in een oude pakhuis. Het is eventjes zoeken naar de ingang en die vind je bij nummer 14 in de Bergstraat. Eerst loop je door een steegje, daarna komt er een schattig binnenhuisje en dan pas zie je de stadsbranderij. Ook kun je deze alleen bewonderen in het weekend. Vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur en zondag van 12:00 uur tot 18:00 uur.

 

Bean Brothers - Eindhoven

Eindhoven

Bean Brothers

Als koffiebranderij is Bean Brothers een koffieleverancier van vele horecazaken. Naast workshops, trainingen en crossen door het hele land in een mobiele koffiekar, is er ook nog een koffiebar. Dit koffietentje in Eindhoven is verstopt op de Bergstraat en (helaas) alleen in het weekend open. Er zijn verschillende koffiebonen voor een espresso. Na uitleg over deze koffiebonen door een barista kun je genieten van je kopje koffie. Het is een heerlijk afgelegen plekje, je vergeet eventjes dat je in de drukke stad bent.

Koffiebonen
Koffiebonen

BeanBrother

Melk
Melk

Volle melk, Havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

Kees Van Der Westen Mirage Triplette

Zetmethodes
Zetmethode(s)

V60, Chemex

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Bean Brothers. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Eindhoven.

Koffie
€2,00
€2,00
€2,95
Espresso
€2,00
€2,50
€2,75
Cappuccino
€2,00
€2,00
€3,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Bean Brothers in Eindhoven.

Melk
Eten

Naast koffie kun je hier enkel gebak krijgen.

Melk
Laptopbeleid

De koffiebar is niet erg geschikt om er te werken.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Bean Brothers
Bergstraat 14A
5611 JZ Eindhoven
Nederland
040 751 0707
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

MaandagClosed
DinsdagClosed
WoensdagClosed
DonderdagClosed
Vrijdag10:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Andere koffiebars in Eindhoven

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.