Bairro Alto
7 2
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Nijmegen

Bairro Alto

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Bairro Alto ligt verstopt achter de Grote Markt in Nijmegen. Het is een historische mooi pand, omgetoverd tot een mooie én drukke lunchtent. Je kunt hier zeven dagen per week genieten van een kopje koffie en iets lekkers voor erbij.

Zelfgemaakte taartjes & koffie

Ondanks de ‘verstopte’ locatie van Bairro Alto is het hier iedere dag ontzettend druk en is het lastig om een plekje te krijgen. Als je toch een tafeltje weet te bemachtigen, neem een lekkere koffie (van Blommers uiteraard) met een zelfgemaakte taartje. De taartjes zijn ontzettend populair en zelfs online te bestellen. Daarnaast is het altijd een verrassing wat je te zien krijgt in je kopje, nadat je de koffie hebt leeg gedronken.

Bairro Alto in Nijmegen
Bairro Alto in Nijmegen

Picknicken met lekker weer

In de zomer is alles leuker, zo ook Bairro Alto in Nijmegen. Dan heb je gegarandeerd plek, want dan kun je je bestelling meenemen naar het tegenover gelegen kleine stadsparkje. Je krijgt een nummertje mee met een picknickmand en een picknickkleed. Zodra je bestelling klaar is, verschijnt jouw nummer op de nummerteller. Heerlijk toch!?

Bairro Alto in Nijmegen

Nijmegen

Bairro Alto

Verstopt achter de Grote Markt in Nijmegen vind je Bairro Alto. Het is een lunchtentje met koffie van Districkt Coffee. Wil jij iets lekkers bij de koffie? Nou, dat kan hier! Je kunt kiezen uit heerlijke zelfgemaakte taartjes of een flinke lunch met verschillende broodjes of een knapperige salade. Met lekker weer krijg je een picknickmandje en -kleedje mee om tegenover Bairro Alto in het stadsparkje te chillen. Let op: het is vechten voor een plekje, want het is er altijd druk!

Koffiebonen
Koffiebonen

Districkt Coffee

Melk
Melk

Volle melk, Havermelk, Sojamelk, Kokosmelk

Koffiemachine
Koffiemachine

La Marzocco

Zetmethodes
Zetmethode(s)

Clever Dripper

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Bairro Alto. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Nijmegen.

Koffie
€2,00
€2,20
€3,00
Espresso
€2,00
€2,20
€3,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€3,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Bairro Alto in Nijmegen.

Melk
Eten

Ben jij een zoetekauw? Dan moet je hierheen of Down Town in Nijmegen. Zij verkopen de lekkerste gebakjes van Nijmegen!

Melk
Laptopbeleid

Nee, je kunt hier niet werken vanwege kleine ruimte en de drukte. Het is een heel leuk populair koffietentje met heerlijke gebakjes.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Bairro Alto
Kannenmarkt 6
6511 KC Nijmegen
Nederland
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag10:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:30
Zondag10:00 - 17:30

Andere koffiebars in Nijmegen

Nijmegen

Fika

Nijmegen

Down Town

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.