6 8
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Amsterdam

Back to Black Weteringstraat

Google Maps

Een bekende koffiebar in het centrum is Back to Black. Je kunt deze koffiebar vinden in een hoekpand op de Weteringstraat. Twee knappe dames (Inge & Noortje) runnen deze koffiebar sinds 2015. Oké… de kat Binkie heeft ook ontzettend geholpen om van dit koffiebarretje een succes te maken.

Huisgemaakte appeltaart

De koffie die geschonken wordt bij Back to Black wordt gebrand in hun eigen branderij op Poortland in Amsterdam Sloterdijk . De koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd door de eigenaressen zelf. Het is belangrijk dat de koffieboon bijzonder is en uitgesproken karakteristieken heeft. Daarnaast is er nog iets speciaals aan dit koffiebarretje, namelijk de huisgemaakte appeltaart. Alle taarten worden zelf gebakken in de bakkerij, het recept blijft echter een geheim (helaas!).

Back to Black Weteringstraat in Amsterdam

Altijd druk…

Back to Black ligt verstopt achter de drukke straten van het centrum en je loopt hier niet ‘per toeval’ langs. Toch is het er altijd druk! Het is zoeken naar een plekje om te zitten of je neemt een koffie to-go. Het is alleen nog maar toegestaan om bij het raam aan de lage tafel te werken. Het is dan ook een klein koffiebarretje met veel meubels.

Back to Black van Hallstraat

Wil je liever eventjes genieten en meer ruimte hebben om rustig te kunnen zitten (of werken)? Kies dan voor hun tweede locatie, Back to Black van Hallstraat in Amsterdam West.

Back to Black Weteringstraat

Weteringstraat 48
1017 SP Amsterdam
Nederland

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag09:00 - 18:00

Andere koffiebars in Amsterdam

Amsterdam

Coffee & Such

Amsterdam

Trakteren

Amsterdam

FUKU