Back to Black Weteringstraat
7 3
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Amsterdam

Back to Black Weteringstraat

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Een bekende koffiebar in het centrum is Back to Black. Je kunt deze koffiebar vinden in een hoekpand op de Weteringstraat. Twee knappe dames (Inge & Noortje) runnen deze koffiebar sinds 2015. Oké… de kat Binkie heeft ook ontzettend geholpen om van dit koffiebarretje een succes te maken.

Huisgemaakte appeltaart

De koffie die geschonken wordt bij Back to Black wordt gebrand in hun eigen branderij op Poortland in Amsterdam Sloterdijk . De koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd door de eigenaressen zelf. Het is belangrijk dat de koffieboon bijzonder is en uitgesproken karakteristieken heeft. Daarnaast is er nog iets speciaals aan dit koffiebarretje, namelijk de huisgemaakte appeltaart. Alle taarten worden zelf gebakken in de bakkerij, het recept blijft echter een geheim (helaas!).

Back to Black Weteringstraat in Amsterdam

Altijd druk…

Back to Black ligt verstopt achter de drukke straten van het centrum en je loopt hier niet ‘per toeval’ langs. Toch is het er altijd druk! Het is zoeken naar een plekje om te zitten of je neemt een koffie to-go. Het is alleen nog maar toegestaan om bij het raam aan de lage tafel te werken. Het is dan ook een klein koffiebarretje met veel meubels.

Back to Black van Hallstraat

Wil je liever eventjes genieten en meer ruimte hebben om rustig te kunnen zitten (of werken)? Kies dan voor hun tweede locatie, Back to Black van Hallstraat in Amsterdam West.

Amsterdam

Back to Black Weteringstraat

Back to Black is gevestigd in hartje centrum, maar tóch loop je hier niet zomaar op af. Het ligt verscholen in een hoekpand op de Weteringstraat. Je hebt het dus opgezocht op je telefoon of je bent bekend in Amsterdam. De drukte van mensen vertelt je dat je bij het juiste adres bent. Iedereen wil hier zijn koffie halen. De koffie wordt sinds 2015 door Inge en Noortje zelf gebrand.

Koffiebonen
Koffiebonen

Back to Black

Melk
Melk

Volle melk, Havermelk, Sojamelk, Kokosmelk

Koffiemachine
Koffiemachine

Kees van der Westen Spirit

Zetmethodes
Zetmethode(s)

V60, Chemex, French press & Aeropress

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Back to Black Weteringstraat. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Amsterdam.

Koffie
€1,50
€2,30
€6,00
Espresso
€1,50
€2,10
€6,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€6,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Back to Black Weteringstraat in Amsterdam.

Melk
Eten

Je kunt hier gebakjes krijgen voor bij de koffie!

Melk
Laptopbeleid

Er is een grote lange tafel bij de raam gereserveerd om met je laptop te werken. Het is verboden om je laptop te openen op andere tafels.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Back to Black Weteringstraat
Weteringstraat 48
1017 SP Amsterdam
Nederland
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag09:00 - 18:00

Andere koffiebars in Amsterdam

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.