8 7
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Berlijn

% Arabica Berlin Kreuzberg

Google Maps

% Arabica is een koffiebar in een van de leukste wijkjes van Berlijn: Kreuzberg. In deze wijk komen de authentieke en de nieuwe mensen samen. Je hebt hier ontzettend veel koffiebarretjes, ouderwetse restaurants en hippe winkels. Je bent hier echt in ‘het nieuwe Berlijn’ aan het wandelen.

Koffiecultuur buiten Europa

Kenneth (de eigenaar) heeft % Arabica in september 2014 opgericht in Kyoto. In een korte tijd ontzettend hard gegroeid onder zijn motto: See the world through coffee! In totaal zijn er 34 vestigingen verspreid over de wereld, waarin de meeste te vinden zijn in Kuwait en in United Arab Emirates. % Arabica Berlijn was de eerste Europese stad waar Kenneth zijn koffie met Europa wilt delen. In 2018 opende hij op de Reichenberger str. een flagship store.

% Arabica Berlin Kreuzberg in Berlijn
% Arabica Berlin Kreuzberg in Berlijn

Tot in de puntjes!

% Arabica is hip, strak en modern ingericht. Het is een grote ruimte met twee ingangen waarbij aan de ene kant een universiteit zit en aan de andere kant een drukke weg. Ook heeft deze koffiebar een open keuken, een lange zithoek en achterin tafels voor werk. En alles is wit! Je vindt hier geen opvallende kleuren waardoor de rust je tegemoet komt. Veel mensen zouden dit sfeerloos vinden, maar wij vonden het echt vet! Daarnaast zou ik zeker een bezoekje nemen aan het toilet. Ze hebben namelijk een hightech verwarmd toilet (nieuw voor mij!).

% Arabica Berlin Kreuzberg in Berlijn
% Arabica Berlin Kreuzberg in Berlijn
% Arabica Berlin Kreuzberg in Berlijn

% Arabica Berlin Kreuzberg

Reichenberger Str. 36
10999 Berlijn
Duitsland

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag10:00 - 18:00

Andere koffiebars in Berlijn