Levertijd & bezorging

Wat leuk dat je bij ons besteld. Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk af te handelen.

Wanneer wordt mijn pakket geleverd?

Bestellingen die voor 15:00u op een werkdag zijn geplaatst, worden diezelfde werkdag verzonden. In de meeste gevallen is jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Dan heb je sowieso een goed weekend! En je bestelling komt waarschijnlijk op maandag of op dinsdag binnen.

Plaats je een bestelling van onder de €50,- ? Dan betaal je €4,95 verzendkosten. Wanneer je een bestelling boven de €50,- plaatst, betaal je geen verzendkosten. Lekker toch?

Boven de €50,- is gratis verzending. De Koffiebox heeft altijd gratis verzending.

Slim! Afhalen bespaart je verzendkosten. Als je vóór 15:00 uur hebt besteld, dan kun je jouw bestelling dezelfde dag na 17:00 uur afhalen bij ons thuis op de Sint Bonifaciuslaan 104 in Eindhoven. Neem altijd even contact met ons op om een precieze tijd af te stemmen.

Jazeker! Je krijgt zelfs €1,- korting op de verzendkosten. DHL kiest het dichtstbijzijnde pakketpunt. Wil je zelf kiezen? Geef je keuze dan zo snel mogelijk aan ons door via het opmerkingenveld op de afrekenpagina óf via email.

Iedere woensdag rijden wij naar België om alle pakketjes direct vanuit België te versturen. Het duurt dan meestal 1 tot 3 dagen voordat je jouw pakketje in huis hebt. Bestellingen in België nemen namelijk iets meer tijd in beslag, omdat deze verzonden worden met PostNL. Helaas kunnen we daardoor geen garanties geven dat je pakketje de volgende dag al in huis is. Je zult dus iets meer geduld moeten hebben. PostNL zegt zelf “binnen de Benelux bezorgen wij in de regel binnen de 24 tot 48 uur”.

Heb je haast en wil je jouw pakketje snel in huis hebben? Dan kun je in België kiezen voor een “express” verzending. Als je vóór 15:00 uur op een werkdag bestelt, dan versturen we jouw pakketje dezelfde dag via DHL. De levertijd is dan ongeveer 2 werkdagen, omdat DHL er nu eenmaal iets langer over doet om pakketjes van Nederland in België te bezorgen. De bezorgkosten zijn dan €12,-.

Om het voor jou als klant leuk te houden, rijden wij 1x per week naar België toe om de pakketten vanuit daar te versturen. Hierdoor kunnen we lagere (of normale) verzendkosten rekenen. Wil je daar niet op wachten? Dan kun je ervoor kiezen om je pakketje vandaag nog te laten versturen. In dat geval leveren we het pakket dezelfde werkdag af bij een pakketpunt in Nederland én zijn de verzendkosten dus een stuk duurder. DHL rekent namelijk €12,- voor pakketten die vanuit Nederland naar België worden verstuurd.

Onze vaste koeriersdienst is DHL. Kun je niet overweg met jouw DHL-maat in de buurt? Stuur me dan een berichtje en ik zorg ervoor dat jouw bestelling bij het dichtstbijzijnde DHL-punt wordt afgeleverd. Voor bestellingen naar België werken we met PostNL voor een standaard-verzending, en met DHL voor een express-verzending.

Helaas kan ons systeem geen wijzigingen meer aan bestellingen aanbrengen zodra ze geplaatst zijn. We willen dan ook benadrukken om altijd goed te controleren of je de juiste persoonlijke gegevens hebt ingevuld, voordat je je bestelling definitief maakt. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met de klantenservice en hou je bestelnummer en adres bij de hand.

In actie komen! Check als eerste de Track & Trace code van jouw bestelling. Controleer het bezorgadres. Misschien heb je een mailtje ontvangen met ‘niet-thuis’? Dan ligt het pakket bij de buren, of bij een DHL-punt. Weet je het daarna nog niet zeker? Stuur mij dan een berichtje op sam@koffietje.nl

Stuur ons een mail

Altijd binnen 24 uur antwoord
via info@koffietje.nl

Bel met ons

Snel en gemakkelijk advies
06 577 67 525

Kom je er niet uit?

Vind het antwoord in onze
klantenservice