0

Levertijd & bezorging

Wat leuk dat je bij ons besteld. Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk af te handelen.

Wanneer wordt mijn pakket geleverd?

Bestellingen die voor 15:00u op een werkdag zijn geplaatst, worden diezelfde werkdag verzonden. In de meeste gevallen is jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Dan heb je sowieso een goed weekend! En je bestelling komt waarschijnlijk op maandag of op dinsdag binnen.

Plaats je een bestelling van onder de 50,00 euro? Dan betaal je 4,95 euro verzendkosten. Wanneer je een bestelling boven de 50,00 euro plaatst betaal je geen verzendkosten. Lekker toch?

Boven de €50,- is gratis verzending. De Koffiebox heeft altijd gratis verzending.

Onze vaste koeriersdienst is DHL. Kun je niet overweg met jouw DHL-maat in de buurt? Stuur me dan een berichtje en ik zorg ervoor dat jouw bestelling bij het dichtstbijzijnde DHL-punt wordt afgeleverd.

Helaas kan ons systeem geen wijzigingen meer aan bestellingen aanbrengen zodra ze geplaatst zijn. We willen dan ook benadrukken om altijd goed te controleren of je de juiste persoonlijke gegevens hebt ingevuld, voordat je je bestelling definitief maakt. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met de klantenservice en hou je bestelnummer en adres bij de hand.

In actie komen! Check als eerste de Track & Trace code van jouw bestelling. Controleer het bezorgadres. Misschien heb je een mailtje ontvangen met ‘niet-thuis’? Dan ligt het pakket bij de buren, of bij een DHL-punt. Weet je het daarna nog niet zeker? Stuur mij dan een berichtje op sam@koffietje.nl

Als je op een doordeweekse dag bestelt, heb je jouw pakket meestal 2 à 3 dagen later in huis. Bestellingen in België nemen namelijk iets meer tijd in beslag, omdat deze verzonden worden met PostNL. Helaas kunnen we daardoor geen garanties geven dat je pakketje de volgende dag al in huis is. Je zult dus iets meer geduld moeten hebben. PostNL zegt zelf “binnen de Benelux bezorgen wij in de regel binnen de 24 tot 48 uur”.

Stuur ons een mail

Altijd binnen 24 uur antwoord
via info@koffietje.nl

Bel met ons

Snel en gemakkelijk advies
06 53 89 99 79

Kom je er niet uit?

Vind het antwoord in onze
klantenservice

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.