Zo vergroten jullie de aantrekkingskracht op nieuwe horecamedewerkers
Door 119 Views

Zo vergroten jullie de aantrekkingskracht op nieuwe horecamedewerkers

Koffietje.nl is net als voorgaande jaren partner van de Nederlandse Horeca Prijzen. Na corona zijn er nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting, hogere inkoopprijzen en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de horeca heel veel doorzetters en die verdienen een podium! Horecagelegenheden maken daarom bij de Nederlandse Horeca Prijzen kans op felbegeerde Awards in hun eigen gemeente en provincie. Uiteraard met een aparte categorie voor koffiezaken!

Uniek aan deze verkiezing is dat er in ieder gemeente van Nederland titels te winnen. Er zijn 5 verschillende categorieën voor horecagelegenheden. Een titel in jullie gemeente winnen is de manier om te laten zien dat horecamedewerkers bij jullie moeten komen werken en kan positieve aandacht en nieuwe gasten opleveren. Meld jullie daarom nu gratis aan voor de verkiezing

 Titels per gemeente, per provincie en landelijke Vakjury Awards

Vanaf 1 oktober aanstaande kan er gestemd worden op horecagelegenheden in de volgende categorieën;

  • Koffiezaak van het Jaar
  • Restaurant van het Jaar
  • Café van het Jaar
  • Cafetaria van het Jaar
  • Lunchroom/broodjeszaak van het Jaar

Jullie kunnen je horecagelegenheid nu gratis aanmelden voor de verkiezing via www.horeaprijzen.nl zodat er straks op jullie gestemd kan worden. In de gemeente en per provincie worden de winnaars bepaald door het publiek via een online stemronde. Een vakjury kiest de landelijke winnaars per categorie. 

Waardevolle titel voor jullie horecagelegenheid

Gasten die stemmen kunnen cijfers geven voor criteria als gastvrijheid, ambiance en prijs/kwaliteitverhouding. De titel in jullie gemeente is zeer waardevol voor horecagelegenheden omdat ze aandacht, publiciteit en vaak nieuwe gasten opleveren.

Award Festival in Ouwehands Dierenpark

Winnaars mogen hun titels straks gratis en voor niets voeren. Daarnaast is het gaaf om met jullie hele team het Award Festival te bezoeken in Ouwehands Dierenpark! Dat wordt te gek, met onder meer;

  • Ontvangst van jullie gepersonaliseerde award (boven de panda’s in “Pandasia”)
  • Fotomoment met de Award en jullie Team (boven de panda’s in “Pandasia”)
  • Uitreiking van de Vakjury Awards (in “Kalahari”)
  • Welkomstcocktail van Kukki Cocktails
  • Groot feest met de DJ’s van Radio 538 (“Jungle zaal!”)

Zelfde organisatie als de Musical Awards

De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. Zij organiseren de verkiezing in samenwerking met partners zoals Koffietjes.nl, Horeca Vizier en FoodClicks. Vote Company is specialist in verkiezingen en faciliteert bijvoorbeeld ook de Publieksprijs bij de Musical Awards en de Shopping Awards.

Meld nu jullie horecagelegenheid aan via www.horecaprijzen.nl of vertel het door aan een horecagelegenheid die zich absoluut moet aanmelden.

De laatste blogposts

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.