Dit zijn de leukste koffiecadeaus voor onder de kerstboom
12 december 2022 Door 193 Views

Dit zijn de leukste koffiecadeaus voor onder de kerstboom

De allerleukste tijd van het jaar staat weer voor de deur: kerst! Dat betekent volop kerstmuziek draaien, kerstfilms kijken, lekker eten en… kerstcadeaus geven (en hopelijk ook krijgen). Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeau voor een echte koffieliefhebber? Of ben je zelf gek op specialty coffee en zoek je nog een leuk koffiecadeau om op je verlanglijstje te zetten? Wij hebben de allerleukste koffiecadeaus op een rij gezet. Je zult zien dat er voor elk budget een origineel koffiecadeau te krijgen is!

Koffiecadeaus tot 25 euro

Hebben jullie een budget tot 25 euro afgesproken? Daarmee kun je heel goed een origineel en verrassend koffiecadeau kopen. Als je een cadeau zoekt voor een echte koffieliefhebber, dan is kerstkoffie bijvoorbeeld perfect. Dat zijn koffiespecials die echte winterse smaaktonen bevatten, zoals chocola, kaneel en karamel. Van deze koffie krijg je meteen een écht kerstgevoel. Heerlijk om te drinken bij de kerstboom of om mee op te warmen na een winterse wandeling. Wij hebben voor de decembermaand 2 leuke en lekkere kerstspecials uitgezocht. Wil je nog iets extra’s geven en toch onder de 25 euro blijven? Dan kun je er een Hario V60 Dripper en/of een setje filters bij geven. Altijd handig!

Onze suggesties:

Koffiecadeaus tot 50 euro

Met een budget tot 50 euro kun je al een tof koffiepakket cadeau doen. Want hoe leuk is het om een koffieliefhebber niet alleen koffie cadeau te geven, maar ook iets om de koffie uit te drinken? Maak bijvoorbeeld een pakket van een zak kerstkoffie, een Hario V60 Dripper en 2 toffe koffiekopjes. Meteen een goede hint om samen lekker de kerstspecial koffie te proberen. Extra leuk: de Hario V60 Dripper is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder echte kerstkleurtjes.

Onze suggesties:

Koffiecadeaus tot 75 euro

Een budget tot 75 euro biedt nog meer mogelijkheden om een bijzonder cadeaupakket met koffie te maken. Laat de koffieliefhebber bijvoorbeeld eens kennismaken met een andere zetmethode, zoals de Chemex of de Aeropress. Maak het koffiepakket compleet met een zak kerstspecial koffiebonen en 2 koffiekopjes en de gelukkige kan gelijk aan de slag met zijn of haar cadeau.

Onze suggesties:

I just want coffee for my own

Koffiecadeaus tot 100 euro

Wil je lekker uitpakken dit jaar met een budget tot 100 euro? Dan zijn er echt veel leuke opties om een gaaf en origineel koffiecadeau te geven. Je kunt daarmee bijvoorbeeld een pakket maken met een set van 4 koffiekopjes, een zak kerstspecial koffiebonen en een koffiekannetje. Of combineer 4 koffiekopjes met een Aeropress-set, filters en een zak kerstspecial koffiebonen. Met zo’n mooi cadeau leg jij een koffieliefhebber écht in de watten.

Onze suggesties:

Heb je een leuk koffiecadeau gevonden? Wij pakken ‘m graag voor je in! Zo wordt het nog leuker om het koffiepakket cadeau te doen én te krijgen. Je kunt deze optie aanvinken bij je bestelling, dan gaan wij voor je aan de slag.

De laatste blogposts

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.