The Coffee Stage tijdens de Horecava 2020
Door 2889 Views

The Coffee Stage tijdens de Horecava 2020

Op 13 januari 2020 mochten wij onze bevindingen van de koffiemarathon én de eerste resultaten van Het Grote Koffiebar Onderzoek delen op The Coffee Stage tijdens de Horecava 2020 in de Amsterdam RAI. Spannend! The Coffee Stage is onderdeel van hal 12 waar je alle bekende merken in de koffiewereld kunt vinden. Het is een uniek concept met een “koffie catwalk” en “raw koffiebar” waar kennis en inspiratie gedeeld worden. En ik mocht daar gewoon spreken! 😱

Een indruk

The Coffee Stage is dé plek waar het allemaal gebeurt! Het is veel meer dan alleen een onderdeel van hal 12… althans voor mij. Hier is aandacht voor specialty coffee, hier is aandacht voor elkaar en hier is aandacht voor échte content. Het is een mix tussen mensen die al jaren in de koffiewereld werken en mensen die hun passie voor koffie pas hebben ontdekt. De inspirerende verhalen van Boot Koffie, Bocca, Kaldi & Moyee Coffee over hun reis naar een succesvolle onderneming worden gedeeld. Henk Langkemper is dé man waar je van kunt leren en spreekt ook op The Coffee Stage over de geschiedenis van koffie in Nederland.

The Coffee Stage tijdens de Horecava 2020 in Amsterdam RAI

Je kunt hier meedoen aan de Entree Best Barista Competitie. waarbij het niet alleen draait om de koffie, maar ook vooral om de mens achter de bar. Of je maakt kennis met de geweldige koffiebranderijen: Manhattan Roasters uit Rotterdam, Keen Coffee uit Utrecht en Friedhats uit Amsterdam.

The Coffee Stage tijdens de Horecava 2020 in Amsterdam RAI

De presentatie

Uiteraard snap ik dat je heel nieuwsgierig bent naar de presentatie die ik heb gegeven. Daarom heb ik die hieronder bijgevoegd. De presentatie is opgebouwd uit een korte introductie, de highlights van de koffiemarathon en de eerste resultaten van Het Grote Koffiebar Onderzoek.

Het Grote Koffiebar Onderzoek

Ben je benieuwd naar de resultaten van het Grote Koffiebar Onderzoek? Dan kun je het volledige rapport voor €149,- kopen. Of je kunt de resultaten naar aanleiding van de enquête onder de consumenten hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.