Alle koffiebranderijen in Nederland (en België) met webshop op een rij
Door 5629 Views

Alle koffiebranderijen in Nederland (en België) met webshop op een rij

Support your local caffeine dealer 👊

”Een lekker kopje koffie drinken” wordt steeds belangrijker thuis. Wij merken dat de standaard koffiepads, cupjes en het nespresso apparaat plaats moeten maken voor de verse koffiebonen. En terecht! De interesse in specialty koffie groeit, en in véél huishoudens zien wij de koffiebonenapparaten terug. 

Maarja, koffie kopen? Dat kan soms best lastig zijn, want iedere week opent er wel weer een nieuwe koffiebranderij! Welke past bij jou? Wat vind je lekker? Welke branderij spreekt jou aan? Past de koffie door de brievenbus?

Hieronder een overzicht van alle specialty koffiebranderijen mét webshop op een rijtje gezet.

Mis je er een? Stuur ons dan even een mailtje.

Happy Brewing ☕🤗

Koffiebranderijen in Nederland

De meeste specialty koffiebranderijen bevinden zich in Amsterdam en Rotterdam. Wist je dat de veel koffiebranderijen zich niet in de stad, maar zich op industrie terreinen vestigen? Dit komt door de ‘regeltjes’ van een gemeente én het is natuurlijk wel handiger, voordeliger en makkelijker voor de koffiebranderijen.

Koffiebranderijen in België

De laatste blogposts

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.