Wat is het Koffiecaartje?
Door 3021 Views

Wat is het Koffiecaartje?

Een koffiecaartje is een cadeaukaart die stadsbezoekers direct naar de leukste plekken brengt voor een koffietje. Het is een geweldig cadeau om te geven, maar nog leuker om te krijgen! Het is een unieke kans om een stad beter te leren kennen. Je kunt met dit koffiecaartje terecht bij vijf koffie hotspots uit Eindhoven of Den Bosch. Iedere koffiebar is op zijn manier onderscheidend en geweldig! Je gaat vers gebrande koffies proeven, leuke eigenaren ontmoeten en genieten van het interieur!

Waarom?

Omdat koffie geweldig is! Omdat toffe plekken ontdekt moeten worden! Omdat we geen standaard koffie meer willen op een plein of op de markt! Omdat eigen specialiteiten en uitstraling beloont mogen worden! Daarom!

Hoe werkt het?

Bij elke deelnemende koffiebar kun je op vertoon van het koffiecaartje twee koffies of iets uit deze categorie nuttigen. Vervolgens wordt het logo van het koffiebarretje doorgekrast of bestempeld door een medewerker, en jij loopt met een smile op je gezicht naar buiten. Wat valt onder ‘deze categorie’ is verschillend per koffiebar. Je kunt het altijd navragen bij het personeel.

Kosten?

Om jou van de standaard bewandelde route af te laten wijken en je naar de leukste koffieplekjes te brengen kost het je 18,50 euro. Dit leuke cadeau kun je kopen bij de deelnemende koffiebars.

Deelnemende koffiebars

Eindhoven
DENF Coffee, Zwartwit Koffie, Coffeelab, Meneer de Boer, Koffie Keuten en VVV Eindhoven.

Den Bosch
DaSilva, Drab, Coffeelab, OERWOUD, Maestro’s recordcafe en VVV Den Bosch.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.