Door Sam 1430 Views

Wat is het Koffiecaartje?

Een koffiecaartje is een cadeaukaart die stadsbezoekers direct naar de leukste plekken brengt voor een koffietje. Het is een geweldig cadeau om te geven, maar nog leuker om te krijgen! Het is een unieke kans om een stad beter te leren kennen. Je kunt met dit koffiecaartje terecht bij vijf koffie hotspots uit Eindhoven of Den Bosch. Iedere koffiebar is op zijn manier onderscheidend en geweldig! Je gaat vers gebrande koffies proeven, leuke eigenaren ontmoeten en genieten van het interieur!

Waarom?

Omdat koffie geweldig is! Omdat toffe plekken ontdekt moeten worden! Omdat we geen standaard koffie meer willen op een plein of op de markt! Omdat eigen specialiteiten en uitstraling beloont mogen worden! Daarom!

Hoe werkt het?

Bij elke deelnemende koffiebar kun je op vertoon van het koffiecaartje twee koffies of iets uit deze categorie nuttigen. Vervolgens wordt het logo van het koffiebarretje doorgekrast of bestempeld door een medewerker, en jij loopt met een smile op je gezicht naar buiten. Wat valt onder ‘deze categorie’ is verschillend per koffiebar. Je kunt het altijd navragen bij het personeel.

Kosten?

Om jou van de standaard bewandelde route af te laten wijken en je naar de leukste koffieplekjes te brengen kost het je 18,50 euro. Dit leuke cadeau kun je kopen bij de deelnemende koffiebars.

Deelnemende koffiebars

Eindhoven
DENF Coffee, Zwartwit Koffie, Coffeelab, Meneer de Boer, Koffie Keuten en VVV Eindhoven.

Den Bosch
DaSilva, Drab, Coffeelab, OERWOUD, Maestro’s recordcafe en VVV Den Bosch.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand tips voor de beste koffiebars, aankomende winacties en de lekkerste recepten voor filterkoffie.

Gerelateerde artikelen

8 Tips die jou helpen om mooiere foto’s te maken in koffiebars
24 februari 2019 Door Sam
8 Tips die jou helpen om mooiere foto’s te maken in koffiebars

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden. Al is het soms makkelijker een stukje over een leuke koffiebar te schrijven, [...]

Lees meer
Wat is het verschil tussen Iced Coffee en Cold Brew Coffee?
19 maart 2019 Door Sam
Wat is het verschil tussen Iced Coffee en Cold Brew Coffee?

Allebei koud en ideaal voor de warme dagen: Iced Coffee en Cold Brew Coffee. Maar wat is het nu precies? [...]

Lees meer
Wat is Chemex koffie en hoe maak je dat?
24 februari 2019 Door Roald
Wat is Chemex koffie en hoe maak je dat?

Dat koffie hip is, weten we inmiddels wel. De koffiebars schieten als paddenstoelen uit de grond. De ene nog hipper [...]

Lees meer