Eindje Blend in the pocket!
Door 2610 Views

Eindje Blend in the pocket!

Dag 19: Eindhoven

Voor de derde keer kom ik terug naar mijn thuisbasis, Eindhoven. Vandaag mag ik tot mijn grote verbazing (alweer) koffie branden bij Lucifer Coffee Roasters. Ik sluit heel relaxed af vandaag bij Zwartwit Koffie met een interview met de enige echte Jenko! 

Koffiebar #63: Lucifer Coffee Roasters

Ik ben vandaag uitgenodigd om een kijkje te nemen achter de schermen bij Lucifer Coffee Roasters. Ondanks dat ik 10 minuutjes te vroeg ben, komt Bob Kemperman (eigenaar) al binnen lopen. En hij komt niet alleen, hij heeft zijn grote vriend Dex (de hond 🐶) meegenomen. I LOVE IT! Laat die koffie maar zitten, ik speel heel de dag met Dex! Doei Bob… 👋

Geintje natuurlijk… ik ben hier om koffie te branden! Bob en Joep laten mij het hele proces van het koffie branden zien. En ik mag het meeste zelf doen! We gaan hun eigen blend “Eindje” branden. Dit is een blend bestaande uit koffiebonen uit Brazilië en uit Mexico. Hoe leuk! In totaal zijn we 4 uur druk bezig met het branden, verpakken, kletsen, proeven, spelen met de hond, weer kletsen en nog meer kletsen. Een ontzettende leuke ochtend en zal later meer vertellen over Lucifer (hieronder alvast een voorproefje).

Lucifer Coffee Roasters Eindhoven

Koffiebar #64: Zwartwit Koffie

Ik verheug me al op de mijn bezoek aan de 2e koffiebar van vandaag. Zwartwit Koffie is namelijk een van de pareltjes in Eindhoven. Als koffie drink ik dit keer een naked espresso. In het zonnetje op het terras uiteraard, terwijl ik Jenko mag interviewen. Trouwens, uit het interview wordt al snel duidelijk dat Jenko & Raymond mattie’s voor het leven zijn. En ook hierover later meer.

PS: Hieronder mijn vetste foto tot nu toe gemaakt! 👇

Zwartwit Koffie Eindhoven

Gerelateerde artikelen

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.