Babo Cafe, Bonnie, Floor & Locals Only
16 oktober 2019 Door 2857 Views

Babo Cafe, Bonnie, Floor & Locals Only

Dag 26: Arnhem & Nijmegen

Vandaag begin ik in Arnhem bij Babo Café, Bonnie en koffiebar Floor. Dit zijn drie koffiebarretjes die ik nog niet eerder hebt bezocht in Arnhem. Na deze regenachtige ochtend verlaat ik Arnhem en spreek ik af met Locals Only in Nijmegen.

Koffiebar #84: Babo Café

Babo Café heeft sinds 2007 zijn eigen label koffie. Ze selecteren zelf de beste koffiebonen en worden gebrand aan de overkant van het café in de branderij. Met zoveel jaren ervaring moet de koffie wel heerlijk smaken. En ja hoor, mijn eerste bakkie is goed!!! Door naar Bonnie, want ik heb een drukke planning vandaag!

Koffiebar #85: Bonnie

Bonnie is een nieuwe koffiebar op de Nieuwstad straat. Je krijgt hier heerlijke koffie uit Amsterdam. Er staat namelijk Rum Baba op de molen. Ik bestel een filterkoffietje én een bagel No Salmon. Je kunt hier namelijk ontbijten en lunchen. En alles is vegan… (voor de liefhebbers). Ook klets ik hier nog even met de barista die ik 2 dagen geleden bij Schenkers in Apeldoorn ontmoette 🤗

Koffiebar #86: Koffiebar Floor

Om de hoek bij Bonnie ligt een andere koffiebar namelijk Floor. Je krijgt hier koffie uit Den Haag namelijk van Single Estate. Voordat Floor, koffiebar Floor werd, heeft ze jaren gewerkt bij Babo Café.

Koffiebar #87: Locals only

Save the best for last? Jazeker! Ik ben inmiddels in Nijmegen bij Locals Only. Deze koffiebar wordt gerund door Thomas Barten, een super chille gast! Ik mag hier mijn eigen cappuccino maken, wat altijd leuk is om te doen. We kletsen wat over deze regenachtige dag en over de koffiemarathon. Ik vertel hem dat ik om 15 uur heb afgesproken met Lotte van Foodies magazine. Zij heeft namelijk een stukje over de koffiemarathon geschreven in het Foodies magazine. Ze woont letterlijk drie straten bij Locals Only vandaan, dus ik heb haar  gevraagd of ze een koffietje met mij wilt drinken. Bedankt voor de gezellige middag!

Gerelateerde artikelen

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.